Simona Trasca a fost externata! “Azi sunt putin mai bine, dar ieri…” Vezi ce a patit blonda dupa a patra operatie la nas

Simona Trasca a suferit ieri a patra operatie la nas. Blonda s-a lasat pe mainile medicului Kasem ca sa-i repare osul, dupa ce, in vara, si l-a spart in Delta.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereIn vara, Simona si cativa prieteni au plecat in Delta pentru cateva zile. Acestia s-au aventurat si s-au plimbat pe apa, pe o saltea trasa de salupa, la viteza mare. Salteaua s-a rasturnat, iar blonda si prietenii ei au cazut unul peste celalalt. Simona s-a ales cu nasul spart dupa ce unul dintre baieti a lovit-o cu cotul, in timp ce se rasturnau.fara descriereSimona si medicul Kasem, inainte de a intra in sala de operatiefara descriere

Blonda a sperat ca va scapa de operatie, in urma tratamentului prescris de medicul Kasem. Din pacate, asta nu s-a intamplat, blonda fiind supusa la a patra interventie. Ieri a fost operata, iar astazi s-a si externat. Simona incearca acum sa se refaca.

“Acum sunt putin mai bine, dar ieri mi-a fost extrem de rau. Probabil si din cauza anesteziei, nici nu am putut manca. Acum ma simt mai bine, am ajuns acasa, ma refac. Nu prea pot sa respir, dar ma refac incet – incet. Oricum, de acum nu mai fac nimic. Stau cuminte. Nu mai fac niciun sport, nu ma dau cu colacul, cu sania, cu nimic”, ne-a spus Simona Trasca.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate