Simona Trasca a scapat de depresie! “M-am impacat cu iubitul meu si voi fi fericita de Sarbatori” Blonda a vrut sa se sinucida recent

Simona Trasca, alias “Pamela de Romania”, asteapta sarbatorile din acest an cu mai multa nerabdare ca oricand. Blondina va petrece cu iubitul ei, insa inca nu s-au decis asupra destinatiei. Cert este ca a scapat de depresie si se bucura de viata.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereAnul trecut pe vremea asta, Simona Trasca isi dorea sa moara pentru ca era in depresie, iar in urma cu cativa ani chiar a avut o tentative de sinucidere, chiar in preajma Sarbatorilor. Blondina intrase in depresie ca nu avea iubit si se simtea extrem de singura si abandonata.

Acum insa, lucrurile s-au schimbat pentru Simona. Manechinul e nerabdator sa vina Sarbatorile ca sa petreaca cu iubitul ei, cu prietenii si familia. N-a uitat insa ca in urma cu aproximativ o luna a vrut sa-si ia din nou viata.fara descriere

“Nu mai am ganduri negre acum, nu mai sunt in depresie. M-am impacat cu iubitul meu si suntem bine. Am cu cine sa fac Sarbatorile. Nu ne-am gandit inca unde vom petrece Craciunul si Revelionul, dar le astept in acest an. Am avut sarbatori foarte triste si imi pare rau ca am gandit sa-mi iau viata, dar am fost in depresie puternica. Nu vreau sa-mi mai amintesc asta acum, ma bucur de aceste Sarbatori si sunt nerabdatoare sa ma aranjez pentru petreceri in lant, mai ales ca pe 1 ianuarie e si ziua mea de nastere”, ne-a declarat Simona Trasca.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate