Simona Traşcă, bătută măr în faţa unui club de fiţe din Capitală! Motivul este de-a dreptul halucinant!

Simona Traşcă, cunoscută sub numele de Pamela de România, a trecut prin momente dramatice recent, când a mers într-un club pentru a se distra, însă a plecat acasă bătută măr.

Autor: T.S.

După ce zilele trecute a dezvăluit că nu se va opri până când nu va afla cine este femeia care a bătut-o, aceasta a vorbit, la WOWbiz, despre clipele dramatice prin care a trecut zilele trecute, când a ieşit dintr-un club de fiţe din Capitală.

Cele două au intrat în conflict cu o brunetă, iar la scurt timp după schimbul de replici,  Simona a fost aşteptată de tânăra respectivă şi de soţul ei.

Totul a degenerat într-o clipă, iar cele două şi-au împărţit pumni şi palme.

”Ave o problemă cu mine că sunt o vedetă. Că vai am călcat-o pentru că sunt vedetă. I-am zis ”Linişteşte-te, că nu vreau scandal.” M-a înjurat de morţi. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat.”, a mărturisit Simona în cadrul unui interviu pentru WOWbiz.

Invitată în platoul emisiunii WOWbiz, Simona a mărturisit că a fost bătută măr pentru simplul fapt că este ”vedetă”: ”Din seara respectivă mă tot întreb de ce? Am stat toată ziua în casă şi m-am uitat pe pereţi. Nici măcar nu am aprins televizorul. Ma tot întreb de ce şi nu găsesc răspuns. Îmi amintesc tot. O prietenă m-a întrebat dacă merg cu ea la baie, iar o tânără m-a ars cu ţigara.

N-a fost intenţionat, am ajuns la baie şi stăteam  în faţa oglinzii. Îi spuneam ”Ia uite bă, Cris, mi-a ars bluza” şi dintr-o parte a sărit pe mine fata asta. M-a împins şi mi-a zis că o calc. I-am zis calm că nu am cum s-o calc din moment ce stau. Dacă aş fi făcut-o ţi-aş fi zis scuză-mă. Era isterică, am imobilizat-o. Mi-am ieşit din fire când m-a înjurat de morţi.
Fratele meu e mort. Bărbatul ei a zis că mă bate şi eu o ţineam în continuare de mâini. Am considerat că o fi fost beată sau drogată, n-am mers să fac scandal. Am mers la masă, am uitat de scandal, dar când am ieşit din club au venit din spate şi m-au prins. Le-am zis să mă lase în pace, dar n-au fost de acord. Ea ţipa în continuare.
El i-a spus să dea în mine până când vrea, că el e acolo. Ei n-au avut nimic cu Cristina. Ei erau porniţi pe mine, că sunt vedetă.”,
a mărturisit aceasta.

Mai mult de atât, la scurt timp după acest incident, Simona Traşcă a mărturisit că îşi doreşte ca cei care au bătut-o să fie pedepsiţi.

”Am stat tot weekend-ul pe pastile, o să primesc certificat medico-legal. Au venit bodyguarzii atunci când s-a dus Cristina să-i cheme. Şi-a dat seama că o să mănânc bătaie şi nu era timp. Soţul ei m-a acuzat că i-am trântit băutură în faţă în club. Dacă aş fi făcut asta m-ar fi bătut acolo, nu m-ar fi aşteptat trei ore.  Era nemachiată, nu venise pentru club. Au stat la bar, am depus plângere şi le-am cerut poliştilor să rezolve cazul. Nu vreau bani, nu vreau niciun leu, ci vreau doar să fie pedepsiţi maxium. Trebuie să se facă dreptate. Să facă cel puţin şase luni. Nu suntem în junglă. Da, sunt în depresie. Nu a fost normal ce s-a întâmplat. Sper să se afle în anchetă de ce, pentru că vreau să ştiu de ce. Nu le-am făcut nimic rău.”, a mai mărturisit aceasta în direct, la WOWbiz.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Simona Trasca nu se lasa pana nu afla cine e femeia care a batut-o mar in club! “Am depus plangere penala, am fost si la IML sa-mi scot certificat medico-legal. Sa plateasca...

Imagini fabuloase! Simona Trasca s-a dus sa se relaxeze dupa ce a mancat bataie in club! Blonda s-a rasfatat la un spa!

Simona Trasca, batuta mar de o femeie, in club! “Ea ma lovea si doi barbati se uitau la ea! Mi-au zis ca daca incerc sa ma apar ma calca in picioare!” - Blonda depune plangere...

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies