Simona Trașcă, primele declarații despre filmulețele compromițătoare cu ea goală! „O să regrete”

Simona Trașcă i-a transmis un mesaj dur fostului iubit, după ce au apărut imagini cu ea goală.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Simona Trasca

Simona Trașcă este foc și pară după ce imagini cu ea în ipostaze compromițătoare au fost făcute publice. Fotografiile în care ea apare goală erau făcute pe vremea când ea era într-o relație cu bărbatul cu care s-a iubit timp de patru ani și jumătate. Ei erau logodiți, dar existau perioade în care se vedea și o dată la câteva săptămâni, iar ea îi trimitea poze cu ea în ipostaze sexy.

Deși inițial s-a simțit rușinată după ce a aflat că imaginile cu ea goală au fost făcute publice, Simona Trașcă a spus că este normal ca partenerii unui cuplu să își trimită imagini sexy.

„Până la urmă cred că foarte multe cupluri fac chestia asta. Nici nu ştiam dacă să vin aici să-mi cer scuze sau nu. Nu ştiu, poate că e urât să vadă lumea, dar până la urmă ce...”, a declarat Simona Traşcă, în cadrul unei emisiuni de televiziune. „Vreau să-i transmit cuiva, în direct, că dacă cumva o să dea nişte filmuleţe pe care le are doar şi doar el o să fie groasă. O să regrete”, a mai transmis ea, dezvăluind că fostul iubit ar avea și niste filmări compromițătoare cu ea. 

Citeste si: Vlăduța Lupău, apărată de soț în scandalul cu saxofonistul! I-a lăsat un mesaj acid lui Armin Nicoară după ce el a spus că ar fi avut o relație cu artista

Simona Trasca

Ce a spus iubitul Simonei Trașcă despre imaginile cu ea goală

Simona Trașcă a spus că publcarea imaginilor cu ea goală nu i-au afectat relația.

„Nu s-a întâmplat nimic, pentru că este foarte înţelegător şi e cu capul pe umeri. E normal când ai o relaţie până la urmă să mai faci o poză. E un bărbat puternic şi îl duce capul. Nu e influenţabil. Chiar mă mir şi eu. Deci cred că e primul bărbat care nu este influenţabil. El ştie ce vrea, ce-i place, că suntem ok”, a mărturisit Simona Trașcă.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate