Simona Trașcă și-a făcut de cap, în club, cu un bărbat! Imagini WOW

Simona Trașcă este, în ciuda faptului că a depășit 40 de ani, una dintre prezențele extrem de senzuale ale showbiz-ului românesc și, evident, eeste una dintre cele mai curtate blondine de pe la noi.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Cu toate acestea, de ani buni chiar, viața blondinei, când vine vorba de bărbați, pare să fie un adevărat secret, cu atât mai mult cu cât Simona Trașcă a fost implicată, de-a lungul timpului, în relații cât se poate de controversate și, uneori, terminate cu câte un scandal uriaș.

Citeste si: Simona Trașcă, dezvăluiri uluitoare: „Sunt dependentă...”

Citeste si: Simona Trașcă nu vrea să-și mai cunoască sora! Uite ce spune despre ea

Citeste si: Încă o lovitură pentru Simona Traşcă după ce a fost bătută măr în parc! Prima reacţie după ce judecătorii au decis în defavoarea ei: „Nu înţeleg nici eu”

Simona Trașcă este una dintre vedetele care, de ceva vreme ăncoace, par să se fi liniștit. Iar sursele noastre ne-au explicat, cât se poate de clar, motivele schimbărilor făcute în viața ei de blondină. Mai exact, în viaţa personală Simona Traşcă este cât se poate de liniştită pentru că are o relaţie stabilă cu un om pe care îl iubeşte. Și, de care, precizează amicele ei, este nedezlipită. De altfel, de curând, Simona Trașcă a fost într-un club de fițe din nordul Capitalei, iar acolo, de-a lungul perioatdei petrecute în respectiva locație, Simona Trașcă a avut ochi pentru un singur bărbat, ea discutând doar cu el întreaga seară.

fara descriere

În altă ordine de idei, susțin sursele noastre, Simona Trașcă visează să se și mărite, lucru pe care, de altfel, l-a făcut public, în diverse momente, dar sub fosră de aluzie. Mai exact, toamna trecută, Simona Traşcă  a postat pe contul ei de pe o rețea de socializare o poză ce a stârnit un val de emoție în mediul virtual. Blondina s-a fotografiat fericită în timp ce purta voalul pe cap şi ţinea buchetul de flori în mână, semn că îşi doreşte să se căsătorească cât mai curând. „Buchet de mireasă”, a scris Simona Traşcă în dreptul pozei cu pricina. Din câte se pare, starleta TV a tras lozul câștigător la respectiva nuntă și acum se gândește doar la cum îi va sta în rochie de mireasă.

 

Simona Trașcă, agresată în public

De curând, magistraţii au anulat cererea de chemare în judecată depusă de Simona Traşcă împotriva Andreei, femeia care a bătut-o crunt, într-un parc din Capitală. Motivul: blonda nu a timbrat cererea de chemare în judecată, aşa că judecătorii au închis dosarul. Simona Traşcă cerea în dosarul respectiv despăgubiri de 250.000 de lei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate