Simone nu mai suportă să aibă sânii atât de mari! „Sunt extrem de dureroşi!” Cum arată tânăra care atrage toate privirile când iese din casă

Fotomodelul Simone a vorbit despre cum este să aibă sânii atât de mari. Blondina atrage toate privirile când iese din casă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Simone Holtznagel are 25 de ani și a fost model Playboy, stârnind fanteziile bărbaților din întreaga lume. Frumoasa blondină iese în evidență cu ajutorul chipului angelic și al sânilor extrem de mari. Poartă cupa E la sutien și, în timp ce femei din întreaga lume apelează la medicii chirurgi pentru operații de augmentare mamară, ea spune că nu este o situație foarte comodă.

Simone vrea să tragă un semnal de alarmă și să le sfătuiască pe cele care vor să-și pună silicoane să se gândească mult înainte de a face acest pas. „Port măsură E la cupă şi nu pot să înţeleg de ce femeile îşi doresc să aibă sânii mari. Sunt extrem de dureroşi, spatele te doare şi el din cauza lor. I-aș vinde ieftin doar ca să scap de ei”, a scris tânăra pe pagina ei de Instagram.

Citeste si: Andreea Marin a povestit tot! În casa ei se lasă cu bătaie în fiecare seară: „Eu sunt mai dură așa ca mamă”

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei a spus totul despre relația ei! Ce s-a întâmplat între ei în timp ce ea era cu Ricardo: „Este iubirea vieții mele”

Simone a mai avut probleme din cauza sânilor mari!

Frumoasa Simone Holtznagel este model, dar a declarat că faptul că are sânii mari i-a făcut pe cei din industrie să nu o ia în serios. Tocmai de asta, a trebuit să muncească mult pentru a demonstra că are mult mai mult de oferit.

„A trebuit să muncesc din greu pentru că am sânii mari și trebuia să demonstrez că nu am doar o față drăguță și sâni foarte mari. Nu sunt model în revistele pentru bărbați, așa că atunci când am fost contactată, am refuzat fără ezitare. „Dar dacă ai fi pe copertă?”, m-au întrebat. Și am acceptat”, a povestit ea.

Cu toate acestea, Simone a refuzat să renunțe de tot la haine și nu a pozat nud.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate