
Mehrzad Moghazehi si-a pus semnatura pe meniul din localul din Ploiesti. Toate salatele, sandvisurile si deserturile sunt cu produse proaspete, de la furnizori locali.
Carnea din salata, de pui, vita sau porc este gatita "sous vide" cu mixuri de condimente si ierburi pregatite in casa. Exista sapte varietati de salata, in functie de preferinte, cu vita, pui, rata, feta, carne de porc sau ton.
Sandvişurile, o combinaţia perfectă de carne gătită la “sous vide” pentru suculenţă şi frăgezime, salate şi legume, sosuri de casă stropite cu puţină magie şi condimente necesare pentru gusturi desăvârşite.
Deserturile gandite de Chef Mehrzad sunt facute din cele mai bune si mai proaspete ingrediente: Cheesecake copt cu un blat crocant de biscuiţi şi unt (cu topping la alegere între fructe de pădure, căpşuni, fructul pasiunii sau ciocolată), dar şi brânză cremoasă cu vanilie, o plăcintă cu ananas şi mere caramelizate cu scorţişoară şi lămâie şi un brownie cu ciocolată neagră, crocant în exterior şi cremos în interior presărat cu fulgi de ciocolată albă.