Sindy îi ține piept lui Sorin Pușcașu la Survivor România
Sindy la Survivor România

Vedete

Sindy îi ține piept lui Sorin Pușcașu la Survivor România! Cum l-a făcut Războinica de tot râsul: „Melcul critică pe toată lumea!”

Discuții aprinde între Sindy și Sorin Pușcașu la Survivor România!

Momente tensionate în echipa Războinicilor. Sindy îi cere explicații lui Sorin Pușcașu, după ce Războinicul a spus că nu este o concurentă bună pe traseu.

Ceartă în tabăra albaștrilor. Sindy și Sorin Pușcașu, la cuțite

Sindy l-a confruntat pe Sorin Pușcașu și i-a cerut explicații după ce Războinicul a afirmat că ea ar fi adus puține puncte pentru echipă. Discuția a degenerat, iar concurenta a ajuns să-i reproșeze acestuia că mereu are conflicte cu cineva.

Sindy îi ține piept lui Sorin Pușcașu la Survivor România
Sindy de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Mama Războinicei Sindy de la Survivor România, dezvăluiri neștiute despre fiica ei! „Cu iubiții cam greu. Îi place...” Ce a zis despre Albert?!

De cealaltă parte, Sorin Pușcășu se apără și spune că tot ce a făcut a fost să-și spună punctul de vedere.

Sindy: Eu am auzit foarte bine, nu sunt proastă!

Sorin: Poți să fii directă, că nu înțeleg ce spui.

Sindy: Am auzit foarte bine când ai spus că am adus un singur punct.

Sorin: N-am spus de un punct, femeie, tu n-auzi? Era punctul meu de vedere, nu știu ce a înțeles ea.

Citeste si: Sindy o demască pe Mellina la Survivor România. Războinica spune cuvinte dure despre Furnicuță: „Are o invidie!”

Sindy: Vedem de acum încolo cine aduce puncte și cine nu.

Tu ai fost în conflict cu toată lumea, tot timpul.

Sindy îi ține piept lui Sorin Pușcașu la Survivor România
Sindy si Sorin Pușcașu de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: ”Mellina venea cu un slip brazilian și se apleca în fața lui Marius, să-i admire toată splendoarea”! Dezvăluiri complete și fără perdea ale Rominei, după ce a fost eliminată de la Survivor

Sorin: Am venit eu la tine să mă cert? În momentul de față mă cert cu ține? Nu am discutat prea multe chestii.

Sindy: N-ai ce să discuți cu mine!

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Declarația șocantă a mamei criminalului din Crângași: „Domnul s-a împiedicat”. Cum explică femeia tragedia în urma căreia a fost ucis un bărbat de 46 de ani?- radioimpuls.ro

Sorin: La reacțiile pe care le ai, nu-mi doresc să mai am discuții cu ține!

Sindy îl confruntă pe Sorin Pușcașu la Survivor România

Războinica susține că nu îi este teamă de Sorin Pușcașu, însă se așteaptă ca la următoarele nominalizări să fie vizată. Sindy spune că acesta va încerca să convingă și ceilalți membrii din tabăra albastră să o voteze pentru eliminare.

Citeste si: Cine este Sorin Pușcașu de la Survivor România 2012. Fostul fotbalist este pregătit de luptă: „Mă simt norocos că pot participa”

„L-am auzit că vorbea cu Marius și spunea despre mine că sunt degeaba aici și să mă trimită acasă. Am observat cu Andrei și Marius încearcă să-i convingă să fie de partea lui, să mă voteze pe mine și să mă scoată afară din joc. El este cu gura mare și când cineva pierde ne spune că nu suntem concentrați.

Citeste si: De ce fetele de la Survivor își aleg doar băieți cu care să doarmă? Ce se întâmplă, de fapt, sub pătură? Un fost concurent face lumină: ”Ne cuplam câte doi sau chiar trei și...”!

Chiar dacă ești bună, noi te trimitem la vot, cum a făcut și cu Marius. Numai el să nu fie la vot, când pierde el nu s-a întâmplat nimic. Nu i s-a potivit finalul, nu zice că melcul a venit la Survivor și critică pe toată lumea. Eu știu deja că o să fiu vizată de orice dacă pierd un joc, o să încerce să-mi sară în cap și să-mi pună echipa în cap, dar mie nu mi-e teamă de el”, a spus concurenta.