Singura afacere în care Alina Vidican a colaborat cu Valentina Pelinel! Vezi cum au adus soţiile lui Cristi Borcea pe linia de plutire hotelul din Timişoara al familei!

E clar că Alina Vidican şi Valentina Pelinel au adus pe linia de plutire hotelul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Datele financiare arată că Alina Vidican şi Valentina Pelinel au adus pe linia de plutire hotelul din Timişoara. Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat în 2016. Pe numele celor doi se aflau mai multe afaceri şi proprietati. Presa a relatat ăa, la partaj, printre bunurile care i-au revenit Alinei Vidican se număra şi hotelul din Timisoara al familiei, pe care Cristi Borcea l-a cumpărat în 2009, cu 5 milioane de euro, de la fostul fotbalist Ioan Timofte. (vezi cum a ajuns să comande Cristi Borcea la Steaua din puşcărie)

Citeste si: Cristi Borcea a câştigat peste 100 de milioane de euro din gaz lichefiat! Afacerile înfloresc, chiar dacă soţul Valentinei Pelinel e la închisoare!

Citeste si: Cum învârte Alina Vidican banii lui Cristi Borcea! Fosta soție nu se mulțumește cu pensia alimentară EXCLUSIV

Citeste si: Valentina Pelinel a publicat o imagine rară cu Milan! În brațele cui șl-a pozat pe fiul ei și al lui Cristi Borcea

Alina Vidican şi Valentina Pelinel au adus pe linia de plutire hotelul. Valentina a făcut reclamă stabilimentului

Firma care deţine hotelul, „Boavista Sport SRL”,  o are ca acţionar principal pe Elena, mama lui Cristi Borcea, iar stabilimentul este administrat de Sergiu, fratele Alinei. Chiar dacă s-a speculat că familia ar fi tentată să vândă hotelul, pentru 4 milioane de euro, printr-o firma de avocatură, lucrul acesta nu s-a întâmplat. Din 2009 până în 2017, „Boavista Sport SRL” a bifat pierderi totale de aproximativ 1,2 milioane de euro. În 2018, Borcea i-a cerut Valentinei Pelinel să devină imaginea hotelului. Valentina s-a deplasat la Timişoara unde a realizat câteva pictoriale în camerele hotelului şi la restaurant, pe care le-a promovat pe paginile ei de socializare.

Citeşte CONTINUAREA pe kfetele.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate