Singura dovadă că familiile Cumpănașu și Măceșanu sunt foarte apropiate! Mormântul în care va fi îngropată Alexandra este lipit de cel al familiei politicianului! FOTO EXCLUSIV

Locul de veci al Alexandrei Măceșanu este vecin cu mormântul familiei Cumpănașu, bunicii politicianului fiind îngropați acolo.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Deși speră că fata lui mai este în viață, Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, fata răpită de Gheorghe Dincă, i-a pregătit deja locul de veci fiicei sale, ridicând două cripte peste mormintele familiei din cimitirul sătesc din Dobrosloveni (județul Olt). Potrivit vecinilor familiei Măceșanu, Ioan și Tudorița au mai trecut recent printr-o grea încercare, mama lui Ioan, Niculina, murind în iulia anul trecut, la doar 62 de ani, după ce a fost mușcată de o insectă la muncile câmpului. 

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri dureroase: ”Informație certă că Alexandra este în viață, astăzi, nu mai am”

Citeste si: Ce cumnată frumoasă are Alexandru Cumpănaşu! Vezi cât de mult seamănă Irina cu sora ei mai mică, Simona Cumpănaşu!

fara descriere

În prezent, după ce ancheta a admis că probele ADN recoltate din oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă coincid cu ADN-ul Alexandrei Măceșanu, șansele ca fata de 15 ani să mai fie găsită în viață țin de domeniul fantasticului. În schimb, Luiza Melencu, fata de 18 ani răpită în aprilie și sechestrată de același Gheorghe Dincă, este căutată în continuare, inclusiv în străinătate, în Italia și Anglia. 

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro! 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate