Singura stradă din România care poartă numele lui Gigi Becali se află în satul Rastu Nou, în care acesta a ridicat 44 de locuinţe, după o inundaţie devastatoare! FOTO

În Rastu Nou e singura stradă din România care poartă numele lui Gigi Becali.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

În Dolj se află singura stradă din România care poartă numele lui Gigi Becali. Strada George Becali se află în Rastu Nou, un sat al comunei Rast (jud. Dolj), situat la 80 km de Craiova și la 3 km de Dunăre. În primăvara anului 2006, Dunărea s-a revărsat, a devastat satul doljean, a distrus 800 de case și 4.000 de oameni au rămas pe drumuri. Guvernul a alocat de urgență un ajutor de 15 milioane de euro, bani din care s-au ridicat 300 de case ANL, pe care le-au primit o parte dintre cei afectați de inundații, alte 44 de locuințe fiind construite din banii lui Gigi Becali, a relatat sport.ro.

Citeste si: Bombă în showbiz! Gigi Becali va înnebuni de nervi când va afla așa ceva! Fotbalistul lui favorit a pus ochii pe Bernadett de la ”Puterea Dragostei” | EXCLUSIV

Citeste si: Gigi Becali, aroganță de zile mari! Și-a mai cumpărat un bolid de lux! Suma e exorbitantă

Citeste si: Dan Alexa, război total cu Gigi Becali după pumnul primit în față de la Prodanca! ”Nu dai niciodată într-un om căzut la pământ! Mai spune că este și smerit, cu frica lui Dumnezeu”

Singura stradă din România care poartă numele lui Gigi Becali. A cheltuit bani fără mare succes electoral 

“Deși Becali a cheltuit bani fără mare succes electoral, pentru că la alegerile locale din 2008, candidatul PNG-CD la funcția de primar a comunei Rast a obținut doar 97 de voturi, autoritățile locale și locuitorii au hotărât, câțiva ani mai târziu, să îi mulțumească punând numele sau unei străzi din localitate. Stradă se găsește în satul Rastu Nou, la doar 2 kilometri de vatră veche a Rastului, aflată în imediată apropiere a Dunării”, a mai scris sport.ro. (vezi ce a spus Gigi Becali despre criminalul din Caracal)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate