Singura tara din lume unde barbatii grasi sunt frumosi! Femeile ii indoapa cu sange de vaca si lapte!

Daca europenii fac tot ce le sta in putinta sa fie cat mai aproape de greutatea ideala, in Etiopia lucrurile stau exact invers.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereFOTO: Eric LafforgueIn tribul Bodi sau Me`en cei mai frumosi barbati sunt cei care sunt mai grasi. Ba mai mult, cel mai gras barbat are mari sanse sa devina conducatorul tribului.

Ceremonia de alegere a noului lider consta in izolarea barbatilor necasatoriti pentru cateva saptamani. Timp in care acestia sunt indopati cu sange si lapte de vaca. Femeile sunt cele care le aduc hrana, atent pregatita.

Potrivit adevarul.ro, vacile sunt sacre pentru bastinasi, aaa ca nu sunt ucise, ci li se creaza incizii pentru a colecta sangele necesar, iar la final ranile sunt acoperite cu argila.

Barbatii trebuie sa consume lichidul in cele mai scurt timp fiindca din cauza temperaturilor inalte sangele se coaguleaza.

„Bărbaţii trebuie să bea lapte şi sânge toată ziua”, a spus Eric Lafforgue, un fotograf francez care a participat la aceasta ceremonie.

Primul bol este băut la răsărit. Locul este invadat de muşte. Iar unii dintre concurenţi nu pot să consume tot şi vomită.”


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate