Singura tara din lume unde barbatii grasi sunt frumosi! Femeile ii indoapa cu sange de vaca si lapte!

Daca europenii fac tot ce le sta in putinta sa fie cat mai aproape de greutatea ideala, in Etiopia lucrurile stau exact invers.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

FOTO: Eric LafforgueIn tribul Bodi sau Me`en cei mai frumosi barbati sunt cei care sunt mai grasi. Ba mai mult, cel mai gras barbat are mari sanse sa devina conducatorul tribului.

Ceremonia de alegere a noului lider consta in izolarea barbatilor necasatoriti pentru cateva saptamani. Timp in care acestia sunt indopati cu sange si lapte de vaca. Femeile sunt cele care le aduc hrana, atent pregatita.

Potrivit adevarul.ro, vacile sunt sacre pentru bastinasi, aaa ca nu sunt ucise, ci li se creaza incizii pentru a colecta sangele necesar, iar la final ranile sunt acoperite cu argila.

Barbatii trebuie sa consume lichidul in cele mai scurt timp fiindca din cauza temperaturilor inalte sangele se coaguleaza.

„Bărbaţii trebuie să bea lapte şi sânge toată ziua”, a spus Eric Lafforgue, un fotograf francez care a participat la aceasta ceremonie.

Primul bol este băut la răsărit. Locul este invadat de muşte. Iar unii dintre concurenţi nu pot să consume tot şi vomită.”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro


Citește și:

Familia Șaramăt, distrusă de durere după ce Sorina a spus că nu mai vrea să audă de România! Reacție dramatică din partea familiei de la baia de Aramă

Cine este nepotul lui Becali care a trăit un an fără să câștige măcar un leu? Soția lui lucrează la Parlament

Bărbat găsit mort, legat și dezbrăcat în mijlocul străzii, în amiaza mare! Ar fi fost o crimă din răzbunare

O căruță a ajuns sub roțile unui microbuz: o mamă și un copil se află în acest moment la spital

Un îngeraș în vârstă de un an și jumătate a murit, după ce a fost călcat de SUV-ul părinților ei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies