Stiri

Singurele imagini cu Andrei Gheorghe de la Galeriile Mobius, locul unde oamenii vin sa isi ia acum ramas bun de la el

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Singurele imagini cu Andrei Gheorghe de la Galeriile Mobius, locul unde oamenii vin sa isi ia acum ramas bun de la elicon photo
Andrei Gheorghe a ales sa plece de pe aceasta lume in acelasi mod neconventional si fidel propriilor convingeri, ca si in timpul vietii.


Familia a respectat ultima dorinta a jurnalistului si au ales sa il incinereze. Cei care vor sa ii aduca un ultim omagiu o pot face la Galeriile Mobius din Capitala, aici unde oamenii au venit si au adus flori in dreptul unui portret de-al lui.
Aici, Andrei Gheorghe obisnuia sa vina frecvent, in cadrul numeroaselor intalniri sau discutii libere, pe tematici culturale, pe care le sustinea in fata oamenilor. Uneori, doar in pozitia de simplu ascultator, iar atmosfera si oamenii de aici pareau sa il linisteasca foarte mult, asa cum se observa si in fotografia de mai sus.


Pe pagina de Facebook a centrului cultural exista o serie de fotografii care il infatiseaza pe regretatul Andrei Gheorghe, in timpul intalnirilor de la Galeriile Mobius, dar si un mesaj:

"Ne luām rāmas bun de la Andrei Gheorghe joi si vineri, la locul lui de suflet Mobius Gallery Petruta Gheorghe Roman Tolici Roxana Gamart Viata e mult mai seacā... fārā Andrei Gheorghe...#ramasbunnatiune", se arata in mesajul transmis.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune