Sinucidere învăluită în mister. Rareș Demian s-a spânzurat cu steagul României: „A vrut să transmită un mesaj”

De o moarte învăluită în mister a avut parte un cunoscut organizator de evenimente istorice din Romania. Rareș Demian, în vârstă de 33 de ani s-ar fi sinucis cu drapelul țării lângă el, chiar de Ziua Națională a României. Apropiații sunt șocați de gestul său și cred că astfel, tânărul a vrut să transmită un mesaj greu de descifrat.

Distribuie pe:

Autor: D.S.

fara descriere

Rares Demian - patriot pana-n maduva oaselor - si-a incheiat socotelile cu viata chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Avea doar 33 de ani , o familie fericita si aparent era un om implinit.

Presedinte al Asociatiei Culturale Valea Dacilor, Rares organiza evenimente cu tematica istorica, prin care aducea romanilor aminte de legaturile adanci cu stramosii nostri. In toate fotografiile, tanarul era inconjurat merue de oameni si parea devotat muncii sale. In plus, apropiatii spun ca adora sa intre in pielea personajului.

Citeste si: Cine se va ocupa de înmormântarea lui Cornel Galeș? Cel mai bun prieten de-ai lui a oferit detalii incredibile despre accidentul din Spania

Citeste si: Cornel Galeș se certase și cu propriul frate, nu doar cu familia Ilenei Ciuculete! Și-a acuzat fratele că-i ascunsese moartea tatălui său

fara descriere

Ieri, in timpul marii sarbatori nationale, tatal l-a gasit pe tanar in casa, fara suflare. Rares s-a folosit chiar de tricolorul tarii, ca sa-si duca planul bolnav la capat.

Apropiatii lui Rares, care stiau cat de mult isi iubea viata si familia, sunt socati de gestul tanarului. E un mister moartea sa subita, mai ales ca motive de depresie n-ar fi avut.

Cristian Damiean, apropiat al decedatului: Avea toate motivele să trăiască. N-aș putea spune că pe plan financiar stătea rău. Avea o casă foarte mare și frumoasă la Orăștioara. Să fi fost vorba de datorii, să nu fi fost vorba de datorii, nu știu.

fara descriere

Familia si prietenii lui Rares Demian vor sa ii organizeze funeraliile la fel ca evenimentele istorice pe care tanarul le organiza. Apropiatii vor veni imbracati, se pare, in costume dacice, in semn de omagiu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate