Sinucidere șocantă în Piatra Neamț. Un martor a luat parte la momentul în care o femeie de 50 de ani s-a aruncat în barajul Bâtca Doamnei: „Nu a zis nicio vorbă”

Sinucidere șocantă aseară în Piatra Neamț, după ce o femeie de 50 de ani s-a aruncat în apele barajului Bâtca Doamnei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

O femeie de 50 de ani a cărei identitate nu este cunoscută s-a aruncat duminică seara, de pe Barajul Bâtca Doamnei.

Citeste si: O femeie de 35 de ani a fost ucisă cu 7 lovituri de cuțit chiar în ziua în care și-a ales rochia de mireasă. Wendy a fost înmormântată îmbrăcată în rochia visată

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Colectiv! Interviu cutremurător cu singurul supraviețuitor de la Spitalul Sf. Ioan. „Trebuie să te obișnuiești cu imaginea pe care o porți”

Citeste si: Un băiat de 17 ani din Capitală a murit călcat de tramvai, cu telefonul în mână. Copilul traversa neregulamentar și avea căști în urechi

Sinucidere șocantă în Piatra Neamț. Un martor a luat parte la momentul în care o femeie de 50 de ani s-a aruncat în barajul Bâtca Doamnei: „Nu a zis nicio vorbă”

Întregul moment a fost suprins de un bărbat care a trecut pe lângă ea chiar înainte de a recurge la tragicul gest.

„Eu trecusem de ea, am auzit zgomotul, dar am am zis că a aruncat o bucată de lemn, nici nu m-am gândit la asta şi m am întors înapoi. Pe mal a lăsat un batic, ochelarii şi o geaca. Nu a zis nimic, nicio vorbă, nimic", a declarat martorul, potrivit Observator.tv.
Martorul a sunat de urgență la 112, dar echipajul sosit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru femeia de 50 de ani, deși au scos-o imediat din apă.
„Am intervenit pentru scoaterea persoanei din apă cu barca pneumatică. Era inconştientă şi a fost predată echipajului prezent", a spus Mihai Suciu, reprezentant ISU Neamţ.
Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cine este femeia și de ce a recurs la acest gest șocant.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate