Sinuciderea lui Ioan, un fiu de preot din Drobeta-Turnu Severin, a luat o întorsătură terifiantă. Apropiații au rupt tăcerea: „Era bătut! Îi zicea: ori te faci preot ori te omor!”

Copilul care a decis să încheie socotelile cu viața la doar 13 ani a fost abuzat de către tatăl său, spun apropiații acestuia.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Ioan s-a stins din viață cu câteva săptămâni în urmă. Atunci, s-a vehiculat că motivul din spatele gestului necugetat ar fi o decepție în dragoste, pe care adolescentul ar fi suferit-o.

Totuși, vecinii și colegii de școală ai băiatului spun că altul ar fi adevăratul motiv care l-a împins pe copil spre această cale.

ioan, sinucidere, drobeta turnu severin, preot abuziv

Copilul care a decis să încheie socotelile cu viața la doar 13 ani a fost abuzat de către tatăl său, spun rudele acestuia.

[Sursa foto: Captură foto]

Citește și: Daniel Onoriu, primele declarații după ce s-a vehiculat că a încercat să se sinucidă în arest. Ce se întâmplă cu el în aceste momente: "Am nevoie de un tratament specializat"

Ioan s-ar fi sinucis din cauza abuzurilor tatălui său

Oamenii care l-au cunoscut pe tânărul care și-a pus capăt zilelor au început să vorbească imediat după tragedie. Aceștia spun că nu cred că dragostea l-ar fi împins spre sinucidere, ci modul în care îl trata tatăl său, un cunoscut preot din Drobeta Turnu-Severin.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Moș Nicolae 2022- kfetele.ro

Citeste si: Florica Boboi, adevărul despre experiența „Chefi la cuțite”. Ce a spus despre scandalurile din echipa roz- bzi.ro

De bătăile la care era supus copilul au aflat mai multe persoane, printre care și mama unui coleg de clasă al băiatului. Femeia a citit mesajele fiului său și a descoperit în ce situație era Ioan.

„Într-o zi am găsit mesajele în telefon și l-am întrebat: mami, ce e cu mesajele astea? Eu am insistat și mi-a spus: uite, că tatăl lui este foarte rău cu el, îl bate foarte tare și nu ți-am spus.

Știu că ei aveau un program foarte strict. Trebuiau să ajungă la o anumită oră acasă. Dacă întârziau și cinci minute peste ora respectivă își luau bătaie crunt. Mi-a spus copilul meu că îi bătea cu ce nimerea: adică îi lovea cu orice. Coadă de mătură, mătură efectiv, topor, fier de călcat, cu ce avea la îndemână”, a povestit femeia, notează antena3.ro.

Și o prietenă a lui Ioan a aflat de cruzimea la care slujitorul lui Dumnezeu și-a supus fiul pentru o lungă perioadă.

„Era bătut. Mergeau împreună la sală și fratele meu îl vedea când se schimba că era bătut. Pe burtă, pe spate, la coaste. Acolo îl vedea lovit mereu. El picta, Ioan. Îi plăcea arta, iar tatăl lui voia să-l facă preot. Îi zicea: ori te faci preot ori te omor! Cum te-am făcut, așa te omor! A zis că vrea să se sinucidă de foarte multe ori și l-au oprit prietenii. A zis că mai bine moare decât să trăiască ce trăiește acasă, mai ales că era dus de acasă la mănăstiri, lăsat singur acolo, când făcea vreo prostie, fără telefon, fără nimic.”, a fost mărturisirea cutremurătoare a unei prietene a băiatului.

Ioan mai are încă trei frați, care locuiesc în continuare în casa părintească. Alexandru Ivașcu, instructorul care îl antrena pe băiat la sală crede însă că nici ceilalți copii nu sunt tratați corespunzător.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care nepalezul găsit mort, într-o ghenă din București, și-a pus capăt zilelor. Ce i-a mărturisit colegului său, înainte de a se sinucide: "Trebuie să merg departe"

Alexandru Ivașcu: „Avea probleme cu taică-su. Că îl scotea afară și îl punea să doarmă în frig. Sa va mușamaliza totul. Se va victimiza. Va fi considerat o victimă. Noi, fiind un popor foarte iertător, foarte iertător.”

Reporter: „Considerați că ceilalți trei copii rămași sunt în pericol în această familie?”

Alexandru Ivașcu: „Da. Da. Da.”, a mărturisit antrenorul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Larisa și Marian Drăgulescu se reunesc pentru majoratul fiicei lor. Evenimentul i-a costat mii de euro pe foștii soți: ”Va fi fastuos, ca la nuntă sau botez”

Tragedie într-un campus din Capitală! Un tânăr de 27 de ani și-a pus capăt zilelor în ghena de gunoi a căminului

Un alt tânăr s-a sinucis, după ce s-a aruncat de pe un bloc din Negrești. Înainte de a recurge la gestul extrem și-a dat foc

7 zodii vor avea stea în frunte în anul 2023

VESTE BUNĂ pentru toată România! NICOLAE Ciucă a făcut anunțul serii: Este pentru prima dată în 32 de ani

“În perioada în care am aflat diagnosticul, scăpam obiecte de mână!”. Dezvăluirile artistei Adda, cu privire la boala de care suferă

Vești proaste pentru o categorie de angajați. Nu vor putea ieși mai repede la pensie nici în 2023

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies