Vedete

Sirma, marul discordiei dintre Zekkar si Fikret, azi, in "Steaua Sufletului", de la 20.00, la Kanal D

In vreme ce Seyit nu stie ce sa mai faca pentru a o proteja pe Zuhre de familia Karakaya, sora tanarului, Ruveyda, face exact contrariul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Sirma, marul discordiei dintre Zekkar si Fikret, azi, in "Steaua Sufletului", de la 20.00, la Kanal Dicon photo
Ruveyda sufera nespus pentru ca fratele ei a "renuntat”  la familie in favoarea iubitei lui. Din aceasta cauza, familia lui Seyit va fi din nou in pericol si nevoita sa se confrunte cu oamenii lui Fikret. Zuhre incearca necontenit sa "scape” de Seyit, stiind cat de mult a suferit familia acestuia din cauza ei, insa nu face decat sa ingreuneze situatia.

Din dorinta de a-l prinde pe Seyit, si implicit pe Zuhre, Zekkar continua sa tina legatura cu Serife, amanta lui Ibrahim. Mai mult, Serife reuseste sa intre in "gratiile” temutului Zekkar.
Sirma, nora lui Fikret, arunca bomba in familia Karakaya, dupa ce dezvaluie unde se afla mama lui Zekkar, pe care barbatul a pierdut-o cu ani in urma.

Zekkar, care stia ca mama lui murise din cauza problemelor de sanatate pe care le avea, este socat cand aude ca, de fapt, aceasta a pierit in tunelul secret de la conacul familei.

Intre Zekkar si tatal sau incepe un razboi tacit iar primul, mai inversunat ca oricand, vrea sa afle adevarul despre moartea mamei lui.
 

Nu ratati azi un nou episod din serialul "Steaua Sufletului", de la 20.00, la Kanal D

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune