Sisu si Puya, din nou impreuna! Puya e taticul a trei fetite: "Provin dintr-o familie cu patru copii, am fost invatat ca e mai bine cand sunt mai multi"

Sisu si Puya canta din nou impreuna. Dupa o perioada lunga, La Familia exista din nou! Cei doi rapperi au venit impreuna, astazi, la Teo Show.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Sisu si Puya au planuri mari impreuna. "Vrem sa facem acum toate lucrurile pe care nu am apucat sa le facem pe vremea aia. Am facut o pauza de vreo 11 ani, a fost o perioada plina de ghinioane. Am fost foarte uimiti sa vedem ca multi care ne ascultau in perioada aia ne asculta si acum. Pe vremea aia nu aveam feedback de la fani", a declarat Puya la Kanal D.

 

Sisu si Puya pregatesc un concert la Arenele Romane. 

 

Putina lume stie ca Puya are trei fete: de 8 si 5 ani, si de sapte luni.

"Provin dintr-o familie cu patru copii, am fost invatat ca e mai bine cand sunt mai multi. Cum e cu un copil de sapte luni in casa? Dorm putin. Norocul nostru e ca e vesel copilul. Cand ai probleme, te uiti la el si te face sa razi", a spus Puya in emisiunea lui Teo Trandafir.

 

Sisu recunoaste ca a avut o viata tare zbuciumata. "Am facut multe prostii. In viata trebuie disciplina multa. Disciplina si rutina. Important este sa nu te minti. Sa nu te minti pe tine si sa nu ii minti pe cei din jur. Eu am gresit, am mai mintit", a spus si Sisu la Teo Show.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate