Site matrimonial cu... frica de Dumnezeu! Esti credincios si vrei o sotie evlavioasa? Aici fac click "preacuviosii" ortodocsi din Romania!

Piosenia nu a facut niciodata casa buna cu siteurile de socializare. Asta se stie. Poate, tocmai de aceea, nevoia de a tine pasul cu moda si tehnologia i-a afectat pe cuviosii ortodocsi! In lipsa unui portal de matrimoniale "curat", lipsit de erotism sau alte ispite, credinciosii au creat un site pentru dating ortodox... crestin-ortodox!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCuvioasele ortodoxe isi pot gasi acum jumatatea prin intermediul primului site de dating crestin din RomaniaAi pacatuit prea mult, insa, intre timp, ai prins frica de Dumnezeu? Sau poate... ai fost o persoana pioasa toata viata! Totusi, lipsa unui partener iti ingreuneaza existenta... Siteurile de socializare sunt pline de goliciune sau ispite iar tu vrei sa stai departe de pacate! Ce ramane de facut? Cum poti agata fara sa pacatuiesti? Simplu! Pe Internet a aparut primul portal de dating, adica kalooga_36441" de agatat" pentru crestinii ortodocsi!
fara descriereAsa arata pagina pe care credinciosii isi pot face contDaca mai pui la socoteala ca poti opta pentru trasaturile de caracter ale potentialului partener, gasirea unui unui baiat smerit sau a unei cuvioase devine floare la ureche! Si nici Divinitatea nu se supara, contoarul pacatelor fiind in continuare kalooga_36441" paralizat"!
Pe siteul respectiv se poate inregistra oricine, insa exista un avertiment: "Acceptam doar membri care isi fac o prezentare suficient de detaliata si in duh crestin". Mai mult, cine isi face cont trebuie sa acceseze sectiunea "Doresc sa intemeiez o familie crestin ortodoxa". Pana acum, pe site activeaza 1.400 de barbati si 1.491 de femei, adica un total de 2.891 de crestini! In procesul de inregistrare, credinciosii trebuie sa marturiseasca daca asculta manele, sa scrie o rugaciune, sa spuna drept daca frecventeaza biserica si, neaparat, ce spera sa gaseasca pe site!

Atunci cand inregistrarea s-a ispravit si contul a fost validat, preacuviosii se pot inregistra. Dar nu oricum... Pe site te inregistrezi cu adresa valida de mail, parola dar nu apasand butonul virtual "Intra" sau "Log in"! Ci butonul... "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma!"

fara descriereCa sa se inregistreze pe site, credinciosii trebuie sa faca click pe butonul virtual "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma!"Cei care au realizat siteul spun ca s-au inspirat dintr-un model american, in SUA existand mai multe portaluri similare. Mai mult, cei care manageriaza pagina de Internet spun ca nu au studii teologice, dar ca sunt consiliati de initiati intr-ale religiei. Ei vor ca acest site sa sprijine familiile crestine, explicand printr-un citat al Parintelui Staniloaie ca "Poporul roman va ramane ortodox sau nu va mai fi deloc! kalooga_36441"
Cat despre manele, administratorul explica: "Gusturile muzicale conteaza mult oricum. Iar pentru romani in particular, acest gen de entertainment separa destul de radical oamenii pe doua platforme spirituale total diferite. Nu cred ca poate convietui cineva care asculta toata ziua manele cu cineva care are o repulsie viscerala fata de ele". Amin!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate