Site-ul Kfetele.ro, "Cel mai bun site pentru femei" la Romanian Fashion Awards, in cadrul Bucharest Fashion Week!

Desi lansat de mai putin de un an de zile, site-ul www.kfetele.ro a primit o importanta recunoastere in cadrul evenimentului Bucharest Fashion Week.

Distribuie pe:

fara descriereBucharest Fashion Week 2014, evenimentul care a transformat Bucurestiul in capitala modei europene timp de o saptamana, aflat la cea de-a 22-a editie, si-a ales castigatorii in cadrul galei "Romanian Fashion Awards".

Site-ul www.kfetele.ro, lansat in urma cu mai putin de un an, a obtinut o distinctie importanta: premiul pentru "Cel mai bun site pentru femei", categorie la care a concurat cu nume vechi si importante din domeniul lifestyle-ului feminin.

fara descriere

Datorita continutului de calitate si stilului obiectiv, site-ul www.kfetele.ro a reusit sa se impuna la categoria "Cel mai bun site pentru femei". In sectiunea puternica de fashion a site-ului, cititoarele pot afla care sunt ultimele tendinte in moda, cele mai noi colectii lansate, dar si informatii interesante despre designerii romani si straini.

Romanian Fashion Awards este gala care premiaza  designerii si specialistii din industria modei romanesti, dar si vedetele si jurnalistii din presa de specialitate care s-au facut remarcati prin alegerile vestimentare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate