Situația se complică pentru tatăl și fratele lui Hamude, acuzați de omor! Rudele celor 17 victime cer 3,5 milioane de euro, despăgubiri! EXCLUSIV

Tatăl și fratele lui Hamude, fost concurent la show-ul Puterea Dragostei, au toată averea sechestrată în dosarul de omor în care au fost trimiși în judecată.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Situația se complică pentru tatăl și fratele lui Hamude Dawoud, fost concurent la Puterea Dragostei. Cei doi se află în continuare în arest preventiv, fiind acuzați că au provocat moartea a mai multor persoane care au consumat alcool sanitar contrafăcut pe care cei doi l-au comercializat.

Rudele lui Hamude au deja toată averea sechestrată

Recent, procurorii au primit acceptul instanței de a pune sechestru pe averea celor doi dar și a unei a treia persoane inculpate în dosar. Sechestrul asigurator a fost pus în aplicare pentru ”toate bunurile mobile și imobile, prezente și viitoare”, iar această măsură s-a luat pentru acoperirea eventualelor despăgubiri pe care rudele victimelor le solicită în instanță precum și a cheltuielillor judiciare.

10,3 milioane lei și 1,3 milioane euro este valoarea prejudiciului total, din care cea mai mare parte o reprezintă despăgubirile solicitate de părțile civile constituite în dosar. În total, aproape 3,5 milioane de euro e suma pe care rudele lui Hamude ar putea-o plăti dacă sunt găstie vinovate. Peste 60 de persoane se află în acest moment pe lista celor care cer despăgubiri.

frate Hamude

Fratele lui Hamude, dus după gratii în urmă cu un an și jumătate

Nu în ultimul rând, 17 e numărul victimelor pentru care membrii familiiei lui Hamude au fost trimiși în judcată. Tatăl și fratele artistului se află la Penitenciarul Iași și iar printre capetele de acuzare se numără: omor calificat, înșelăciune în formă continuată, falsificarea sau substituirea de alimente sau alte produse și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Tatăl lui Hamude a fost acuzat și de nerespectarea regimului armelor sau a munițiilor.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Hamude: ”Fratele meu nu știa că în România se bea spirt”

”Ideea este că tatăl meu a fost implicat prin simplu fapt că a intermediat spirtul, acest spirt contrafăcut.

Citeste si: Hamude și-a ratat cariera din cauza lui Jador! ”De asta m-am certat cu Desanto!”

Adică l-a vândut. Fratele meu este și el în dosar pentru că și el a făcut acest spirt. Nici tatăl meu și nici fratele meu, din ceea ce cred eu, pentru că eu nu știam absolut nimic despre toată situația asta, ei nu au știut ceea ce fac. Fratele meu a venit în România în luna februarie (anul trecut, n.r.), el nu stă în România. L-a prins pandemia, soția lui fiind gravidă, probabil s-a gândit să contrafacă spirt, dar nu știa cu ce se mănâncă, nu știa că oamenii, aici, în România, beau spirt.

Hamude

Hamude este interpret și vlogger

Spirtul care s-a vândut, s-a vândut în Iași, iar foarte mulți oameni au băut acest spirt, din păcate... condoleanțe familiilor... au decedat...”, a povestit Hamude într-un vlog.

Citeste si: Hamude, distrus de durere! Veste îngrozitoare despre tatăl și fratele lui, acuzați de crimă! Ce au hotărât judecătorii? EXCLUSIV

Iar veștile proaste nu se opresc aici. Recent, o instanță din Ilfov a dispus confiscarea specială a unei cantități mari de produse contarfăcute de la o societate care aparținea tatălui lui Hamude. Este vorba despre mai multe cutii de bandă pentru prins muște, ridicate de la sediul societății respective încă din anul 2016.  

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies