Situație disperată pentru Lora. Artista vorbește despre probleme financiare: „Ne vom drămui”

Lora și Ionuț Ghenu au fost nevoiți să își prelungească vacanța în Bali din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Situație disperată pentru Lora. Artista vorbește despre probleme financiare: „Ne vom drămui”


In articol:

Cântăreața și iubitul ei nu au ținut cont de regulile autorităților și au decis să nu își anuleze vacanța pe care o aveau stabilită de ceva timp, cu toate că virusul COVID 19 începea să se răspândească deja în lume.

Cei doi au mers să se relaxeze în Bali, în plină pandemie. Acum, Lora și Ghenu au rămas blocați acolo. Și nu e de mirare, întrucât coronavirusul face victime de pe o zi pe alta, astfel că s-a luat decizia ca toate zborurile să fie anulate, iar mulți oameni au rămas blocați în diferite părți ale lumii.

Lora și Ghenu, blocați în Bali

Artista a fost cea care a făcut anunțul, în momentul în care a intrat pe Skype la o emisiune tv, unde a spus că se vede nevoită să rămână în Bali până în momentul în care îi va expira viza.

Situație disperată pentru Lora. Artista vorbește despre probleme financiare: „Ne vom drămui”

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui.

Citeste si: Lora, aflată în izolare în Bali, nu poate trece peste moartea mamei ei: „Dacă aş fi putut să stau în casă ca tu să fii lângă mine..”

Citeste si: Lora, însărcinată în Bali? Declarația care i-a pus pe gânduri pe toți fanii vedetei

Citeste si: Lora, declarații tulburătoare despre căsnicia cu Dan Badea: „Era agresiv. M-am ascuns în baie, stăteam înghesuită și…”

Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla”, a spus Lora.

Nu poate să treacă peste moartea mamei

Nu a trecut foarte mult timp de când Lora a fost greu încercată de viață. Viața ei parcă s-a oprit în loc în momentul în care cea care i-a dat viață a părăsit-o pentru totdeauna.

De atunci, cântăreața încearcă să se regăsească, ăsta fiind și motivul pentru care a ales să meargă în vacanța exotică. Dar, amintirea mamei și dorința de a o putea vedea din nou, mai ales în aceste momente, o pun la pământ.

„Tot ce îmi doresc e să te pot suna, mama. Să văd inimioara de la tine la postările mele să îmi spui că totul va fi bine. Am plecat să nu mai doară, să mă rătăcesc în Raiul care sper că seamănă cu locul în care eşti tu acum..măcar la peisaje.

Încerc să fiu optimistă şi să imortalizez momentele în care sunt bine. Lumea doare acum mama. Toată lumea. Dacă aş fi putut să stau în casă ca tu să fii acum lângă mine..”, a fost mesajul emoționant transmis de Lora, pe Instagram.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate