Situatie dramatica in Romania din cauza ploilor! Un barbat a murit ingropat de viitura

Situatie de urgenta in sud-vestul tarii, unde s-a rupt cerul peste oameni. Au cazut 100 de litri de apa pe metru patrat in Mehedinti si Caras Severin.

Distribuie pe:

 

Situatie dramatica in Romania din cauza ploilor! Un barbat a murit ingropat de viitura
Situatie de urgenta in sud-vestul tarii, unde s-a rupt cerul peste oameni. Au cazut 100 de litri de apa pe metru patrat in Mehedinti si Caras Severin.
Ploile teribile au transformat in lacuri strazile din Orsova si nu au crutat nimic de la case si pana la institutii publice. Este cod portocaliu de inundatii in 4 judete din zona.
Barbatul in varsta de 60 de ani a murit strivit. Omul aflat la volan a oprit cand a vazut ca incepe sa ploua torential. Intr-o fractiune de secunda o viitura violenta i-a luat autoturismul pe sus si l-a tarat zeci de metri. Intr-un final, masina fragila ca o jucarie a fost acoperita complet de pamant.
Ore in sir de la tragedie pompierii s-au chinuit sa il scoata pe bietul om din vehiculul facut praf.
In urma prapadului din Mehedinti o femeie de 70 de ani si un barbat de 54 au fost dati disparuti. Erau pe deal cu vitele cand a venit apa mare.
Este jale si la Oravita. In zona au cazut 100 de litri pe metru patrat. Sute de case au fost inundate, la fel si sediile unor institutii publice. In cateva ore, oamenii erau complet izlolati pentru ca drumurile nationale au fost blocate de aluviuni. Mai multe poduri si podete au fost pur si simplu spulberate.
Si in Caras ploile fac ravagii. Viiturile au adus pe strazi copaci, iar 20 de mori, mai vechi de 200 de ani, care fac parte din patrimoniul UNESCO, sunt in pericol.
Hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din patru judete, toate aflate in vestul tarii.

fara descriere

Ploile teribile au transformat in lacuri strazile din Orsova si nu au crutat nimic de la case si pana la institutii publice. Este cod portocaliu de inundatii in 4 judete din zona.Barbatul in varsta de 60 de ani a murit strivit. Omul aflat la volan a oprit cand a vazut ca incepe sa ploua torential. Intr-o fractiune de secunda o viitura violenta i-a luat autoturismul pe sus si l-a tarat zeci de metri. Intr-un final, masina fragila ca o jucarie a fost acoperita complet de pamant.Ore in sir de la tragedie pompierii s-au chinuit sa il scoata pe bietul om din vehiculul facut praf.In urma prapadului din Mehedinti o femeie de 70 de ani si un barbat de 54 au fost dati disparuti. Erau pe deal cu vitele cand a venit apa mare.Este jale si la Oravita. In zona au cazut 100 de litri pe metru patrat. Sute de case au fost inundate, la fel si sediile unor institutii publice. In cateva ore, oamenii erau complet izlolati pentru ca drumurile nationale au fost blocate de aluviuni. Mai multe poduri si podete au fost pur si simplu spulberate.Si in Caras ploile fac ravagii. Viiturile au adus pe strazi copaci, iar 20 de mori, mai vechi de 200 de ani, care fac parte din patrimoniul UNESCO, sunt in pericol.Hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din patru judete, toate aflate in vestul tarii.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate