Situație halucinantă! Bianca din Slatina s-a sinucis, după ce a descoperit un cont fals de Facebook cu pozele ei! Părinții au rămas înmărmuriți când au văzut ce scrie despre fiica lor

Un nou caz șochează poliția din România! O fată de 15 ani s-a sinucis, după ce a descoperit un cont fals cu pozele ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O tânără în vârstă de 15 ani pe nume Bianca, din Slatina, s-a sinucis, după ce a fost descoperit un cont de Facebook fals, cu pozele ei. Cei care au aflat informația primii au fost chiar părinții ei, apoi i-au arătat și ei. În descrierile fotografiilor și ale postărilor, în general, scria că tânăra ar fi oferit servicii sexuale. Apoi, fetița de 15 ani s-a certat foarte tare cu unul dintre părinți, și ar fi intrat în depresie.

Citeste si: Florin Piersic a ajuns de urgență la spital

A înghițit un pumn cu pastile

Bianca din Slatina s-a certat foarte tare cu tatăl ei, apoi a decis să înghită un pumn cu pastile, de supărare. Înainte să înghită pastilele, Bianca a sunat-o pe mama ei, care era la muncă, ca să vorbească cu ea. Femeia a informat-o că poate vorbi abia când intră în pauza de masă. Atunci, tânăra nu a mai vrut să aștepte, așa că a înghițit un flacon cu pastile de inimă. Totul s-a produs în urmă cu câteva zile.

Un bărbat ne-a sesizat prin 112 despre faptul că a găsit-o în locuință pe fiica sa în vârstă de 15 ani in stare de inconștiență. S-a deschis un dosar și se așteaptă rezultatul necropsiei”, a declarat Alexandra Dicu, reprezentantul IPJ Olt.

Citeste si: Doliu în lumea sportului! A murit Suat Ibraim

Bianca și-ar fi premeditat moartea

Tânăra de 15 ani și-ar fi premeditat moartea. Înainte cu câteva zile să își pună capăt zilelor, postase pe Facebook următorul mesaj: “Nu vreau să mă gândesc că tot ce a fost nu o să mai fie”.

“Raport acestei ființe josnice, o urechelniță care nu are curaj să-şi arate fața şi folosește pozele acestei fete de numai 15 ani, încercând totodată să îi strice imaginea… sexul acestei ființe e necunoscut! Da-ţi raport să închidem fake-ul ăsta nesemnificativ #bianca_ionela e denumirea lui”, a scris copila pe pagina ei personală de Facebook.

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate