Situație halucinantă în București! O șoferiță care depășea pe linia de tramvai i-a cerut vatmanului să se dea la o parte

O scenă surprinsă în traficul din București i-a amuzat pe internauți. O femeie care depășea pe linia de tramvai i-a cerut vatmanului să o lase să treacă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

O femeie din București a ajuns de râsul internauților, după ce a fost surprinsă în timp ce încerca să depășească pe linia de tramvai. A rămas blocată pe șine și chiar s-a dat jos din mașină. Fruioasă, a mers săs tea de vorbă cu vatmanul care îi bloca trecerea și i-a cerut să se dea la o parte.

Un martor a surprins scena halucinantă petrecută pe unul dintre bulevardele principale ale Bucureștiului. „Hai să o facem vedeta pe doamna care circulă „regulamentar”. Așa se întâmplă în fiecare dimineață”, a scris tânăra care a făcut videoclipul public.

Citeste si: Andreea Murgeranu locuia în Anglia de câțiva ani și l-a chemat și pe fratele ei acolo. Acum, se simte vinovată de moartea lui: „Când a trebuit să merg să identific corpul, nu le păsa deloc”

Citeste si: Cât de mult îl iubește Carmen de la Sălciua pe Culiță Sterp! Are un perete plin cu poze cu ei doi: „Altar de fotografii. De azi înainte le voi privi mereu”

Citeste si: Tamara Buciuceanu i-a făcut un cadou de suflet Monicăi Pop: “Amintire de neprețuit de la marea doamnă a comediei româneşti”

Cum au reacționat internauții la vederea imaginilor cu șoferița

Filmulețul a fost vizualizat de peste un milion de utilizatori Facebook, a fost redistribuit de peste 17 mii de ori și a strânit foarte multe reacții.

„Regulile sunt pentru toți! Ai greșit, plătești! Toți greșim, însă este important sa conștientizăm acest lucru! În loc sa își ceara scuze și sa ceara voie sa revină în trafic, doamna negociază cu vatmanul! Singurul care nu o poate ajuta... Este lipsa de bun simț fata de ceilalți. Nu o mai plângeți, ci promovați și susțineți respectarea regulilor fără excepție! Schimbarea vine începând cu propria persoana! Și schimbarea aceasta înseamnă și schimbarea gândirii!”, a scris o tânără în dreptul imaginilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate