Situație halucinantă în cazul unui copil de patru ani. Micuțul a rămas paralizat, după ce s-a înecat cu o felie de măr, la grădiniță

Un băiețel de aproape patru ani din Noua Zeelandă a rămas cu sechele pe viață, după ce a servit prânzul la grădiniță.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Doi părinți din Noua Zeelandă trăiesc coșmarul vieții lor. Fiul acestora, în vârstă de aproape patru ani, a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală, după ce s-a înecat cu o gustare.

Citeste si: Unei femei i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ! Un internaut a povestit cum au acționat autoritățile: „Am paralizat cu toții”

Cum s-a petrecut totul?

Tragedia s-a petrecut în 2019, pe când Neihana Renata se afla la grădiniță. Cum după program micuții beneficiază și de masă, băiețelul, care avea atunci aproape doi ani, a luat prânzul alături de colegii lui. Într-un moment de neatenție, copilul s-a înecat cu o bucată de măr, care fusese servită drept gustare.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Imediat după, cel mic și-a pierdut cunoștința și s-a schimbat la față, ceea ce le-a făcut pe educatoare să intre în panică. Acestea au apelat imediat la ajutorul medicilor, care au sosit de urgență la fața locului și l-au resuscitat pe copil, aflat în stop cardio-respirator. Când l-au stabilizat, specialiștii l-au transportat la spital, pentru a-i oferi îngrijirile medicale necesare.

Micuțul a intrat în stop cardio-respirator, după ce s-a înecat, la grădiniță

Copilul care a rămas paralizat, după ce s-a înecat cu măr

[Sursa foto: Child forum]

Băiețelul a stat două săptămâni la Terapie Intensivă

În urma nefericitului incident, copilul a stat internat timp de două luni în spital, pe lângă cele două săptămâni, în care a fost ținut pe secția de Terapie Intensivă.

Citeste si: O tânără din Constanța susține că medicul stomatolog a mutilat-o pe viață. A rămas cu gura paralizată după o extracție: "Mi-am pus mâinile în cap"

Ulterior, cadrele medicale i-au pus un diagnostic crunt micuțului, respectiv paralizie cerebrală: "Copilul nu poate vorbi, nu poate înghiți normal și nu își poate mișca

corpul. Asta înseamnă că nu poate face lucruri obișnuite pentru vârsta lui, să cânte, să deseneze, să se cațere în copaci sau chiar să bea dintr-un pahar și nici nu va putea vreodată să le facă.", a declarat Dr. Alexander la acea vreme, medicul celui mic, potrivit mirror.co.uk.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies