Situatie in Arad in ziua alegerilor: au fost trimise SMS-uri in numele unor lideri PDL care ar cere sa se voteze un candidat USL

Mai multe SMS-uri au fost trimise în numele unor lideri locali ai PDL Arad prin care aceştia ar cere populaţiei să voteze cu Ovidiu Marian (USL), contracandidatul lui Mihai Răzvan Ungureanu în colegiul senatorial din municipiu, fiind depusă o sesizare la BEJ.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereMesajele au început să fie primite de arădeni pe telefoane de duminică dimineaţă, fiind trimise în numele unor lideri ai PDL Arad, precum preşedintele organizaţiei judeţene Gheorghe Seculici, şeful organizaţiei de femei, Geanina Pistru, sau parlamentari ai formaţiunii.

În mesaje, arădenii sunt rugaţi să voteze pentru senatorul PNL Ovidiu Marian, care candidează în acelaşi colegiu din municipiu în care candidează şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu (ARD).

"Dragii mei, eu, Gianina Pistru, vă mulţumesc pentru sprijinul acordat în această campanie electorală şi vă rog respectuos să îl spijinim pe prietenul nostru Ovidiu Marian cu voturile noastre pentru Senat", se arată într-unul din SMS-urile primite de arădeni.

Liderii ARD Arad fac apel la populaţie să nu ia în considerare "aceste false mesaje, care au scopul de a dezinforma electoratul".

"Noi ne-am declarat susţinerea pentru Mihai Răzvan Ungureanu, candidatul pentru Senat. Constatăm cu regret că şi după încheierea campaniei electorale, din disperarea că vor pierde alegerile, candidaţii USL apelează în continuare la minciună şi dezinformare, folosindu-se de numele liderilor ARD", a declarat purtătorul de cuvânt al ARD Arad, Gheorghe Falcă.

Reprezentanţii ARD Arad au sesizat Biroul Electoral Judeţean (BEJ) şi Poliţia cu privire la aceste mesaje.

Tot în municipiul Arad, în ultimele zile au fost distribuiţi fluturaşi prin care se anunţa retragerea lui Ungureanu din cursa electorală, liderii ARD Arad condamnând această campanie împotriva fostului premier.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate