Situație inedită în capitală! Felină testată pentru coronavirus din greșeală. Stăpânul a avut un șoc când a văzut cât la costat totul

O situație cu totul inedită s-a petrecut în Capitală. Pisica unui senator, testată din greșeală pentru coronavirus. Cât a costat totul.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Fostul senator Marius Marinescu a povestit în cadrul unei intervenții la Antena 3 cum pisia lui a fost testată pentru coronavirus. Fostul senator a povestit că a găsit pisica pe stradă și s-a hotărât să o ducă la veterinar pentru sterilizare și deparatizare. Omul a rămas uimit când, la final, s-a uitat pe bonul fiscal. Pisica fusese testată, printre altele și pentru coronavirus felin.

Citeste si: Fotografie virală postată de un medic! Coadă de ambulanțe cu pacienți COVID în curtea Spitalului Matei Balș: „Mai aveți îndoieli?”

„Am găsit cu ceva timp în urmă o pisică pe stradă, am mers, am sterilizat-o, deparazitat-o, îi merge foarte bine, e grăsuță, i-am dat numele Grăsuțu', are o mică inflamație la gingii și am fost la Facultatea de medicină veterinară ca să-mi dea un diagnostic s-o tratez pentru acestă gingivită.

Am așteptat acolo o oră și jumătate, după care am completat un formular, am spus ce doresc, ce simptome are și m-au pus să plătesc 690 de lei și așa am aflat că a fost testată și pentru coronavirus felin.

Citeste si: UPDATE. Dan Petrescu a făcut lumină. De ce a plecat de la CFR Cluj - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Au și scris că pisica este sănătoasă, deci nu avea niciun fel de simptome și obligatoriu mi-a băgat pe gât și această testare cu coronavirus felin", a povestit fostul senator.

Citeste si: Nelu Tătaru se gândește la impunerea de noi măsuri după explozia de cazuri de COVID din acest weekend

Pisică testată pentru coronavirus. Stăpânul se întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă rezultatul ar fi fost pozitiv

Fostul senator se întreba acum ce s-ar fi întâmplat în cazul în care pisica ar fi fost testată pozitiv pentru coronavirus. Mai mult, el spune că i s-a făcut o nedreptate și nu consideră că este ok ca aceste teste pentru coronavirus felin să continue.

„Ce făceau - arestau pisica? Mă întorceam acasă fără pisică? Pe de altă parte, costând atât de mult și băgându-ți obligatoriu acest pachet de analize - vedeți, s-a ajuns la 690 de lei - descurajează adopțiile și încurajează abandonul", a spus Marinescu.

Citeste si: „Nu veniţi în Cartierul Roşu. Este prea aglomerat”, anunțul primăriei Amsterdam în plină pandemie

În momentul în care a apărut coronavirus la oameni s-a pus și întrebare dacă acest virus există și la animalele de companie. Cercetătorii chinezi au descoperit că virusul există la câini și pisici, dar nu poate fi transmis la oameni. Mai mult, descoperirile arată că animalele nu pot murit din cauza virusului, chiar dacă este transmis de la animal la animal.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Secretul Codului Numeric Personal. Ai curaj să-l descoperi?!

Puneți bani deoparte! ANUNȚ CUMPLIT pentru România

Scandalos! Artistul român care l-a atacat pe Măruță, live la Pro TV: Aș vrea o aventură cu soția ta, Andra Măruță

Tradiţii de Sfântul Andrei 2020: Ce NU este bine să faci în această zi sfântă? Aduce ghinion

De ce se pune usturoi la geamurile casei în noaptea Sfântului Andrei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies