Situație jenantă pentru ”milionarul” Leo de la Strehaia! ”Prințul”, chemat la tribunal pentru o factură la cablu! Dezvăluiri exclusive

Leo de la Strehaia a ajuns atât de rău cu banii încât a ajuns să fie dat în judecată de furnizorul de televiziune prin cablu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Leo de la Strehaia, altădată unul dintre cei mai bogați rromi din România, a ajuns în jenanta ipostază de a fi dat în judecată de furnizorul de televiziune prin cablu pentru neplata unor facturi. Mihai Ion Stelică, pe numele lui real, trebuie să se prezinte în fața instanței pe data de 12 decembrie pentru a da socoteală pentru datoriile neplătite. Firma de cablu trebuie să recupereze de la Leo o sumă nu foarte mare însă chiar și așa, după ce l-a deconectat pe acesta de la servicii, banii nu au fost achitați. Procesul a început în luna septembrie a acestui an și a ajuns deja la al treilea termen, dat fiind faptul că părțile nu s-au prezentat.

Anca spune că Leo nu mai are nici curent la ”palatul” de la Strehaia


In articol:

Dar asta nu e tot! Într-unul din vloggurile sale, Anca de la Strehaia l-a acuzat pe Leo că nu a plătit nici electricitatea la ”palat”, așa că acesta a rămas pe întuneric. Aceasta a povestit că atunci când are nevoie de lumină, Leo trage un prelungitor de la casa vecină, deținută de o rudă de-a lui.

Leo de la strehaia
Leo, pe vremea când era plin de bani

Citeste si: Victor Ciutacu, săltat de Poliție?! S-a trezit cu „mascații” la ușă - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Leo de la Strehaia a devenit unul dintre cei mai bogați rromi după moartea tatălui său. Acesta a îngropat, în spatele casei, mai multe butoaie cu monede de aur, în gerutate de câteva zeci de kilograme, însă Leo le-a dezgropat și a cheltuit aproape tot. El a povestit că din prima ”tranșă”, a plecat cu aproape două milioane euro la București, acolo unde i-a ”spart” pe mașini scumpe și iubite celebre.

Citeste si: Leo de la Strehaia și-a umilit fiul! ”Nu se știe dacă e al lui”

Citeste si: Mama lui Leo de la Strehaia, la un pas de bătaie cu Anca: ”Traseisto, panaramă bătrână! Hai, să faci pareză!” Patroana și-a alungat iar nora de la ”palat”

Leo vrea să vândă casa pentru a face rost de bani

Leo de la Strehaia, casa
Acasă la Leo de la Strehaia

În prezent, Leo de la Strehaia trece printr-o criză gravă și ar vrea să vândă și casa de la Strehaia, însă aceasta apare în acte pe numele Ancăi, prima lui soție. Între cei doi a izbucnit un scandal exact din această cauză, iar Anca a fugit de la Strehaia și s-a mutat la fiul ei, la Pitești.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Decizie majoră pentru toată România. Orban a luat decizia. E anunțul nopții

Șocul anului: Căsnicie cu probleme uriașe: Gabriela Firea anunță: Divorț! L-am lăsat singur și am plecat”

Ce mizerie a găsit Anca la palatul de la Strehaia! Leo scapă de judecată: i-a venit femeia acasă

Scandal în șatra lui Leo de la Strehaia! ”M-au lăsat să mor...” Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies