Situație jenantă pentru Nicolae Guță! Ce a ajuns să facă manelistul

După ce a anunțat că nu mai cântă în București, Nicolae Guță își găsește contracte mai mult pe la diverse nunți și cumetrii, manelistul fiind însă, uneori, vioara a doua a evenimentului cu pricina, el fiind chemat doar să ajute un alt solist.

Autor: Calin Perian

In articol:

Așa s-a întâmplat, de curând, și la Caracal, loc în care nuntașii au insistat pentru ca manelistul Mihăiță Piticu să cânte, iar acesta l-a chemat și pe Nicolae Guță la eveniment.

Citeste si: Nicolae Guţă şi-a anunţat fanii că are probleme cu legea: „Să mă ia Poliţia!” VIDEO

Citeste si: Nicolae Guţă nu are bani să-şi încălzească studioul de înregistrări? Uite-l pe manelist cum cântă îmbrăcat cu geacă, fular şi fes pe cap! FOTO

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citeste si: Nicolae Guță a încercat să se sinucidă: „Plângeam și îmi spuneam...”

Doar că, odată ajuns acolo, Nicolae Guță s-a văzut pus în situația de a fi, de fapt, ”vocea a doua” a evenimentului, el cântând mai mult în duet cu Mihăiță Piticu, cel considerat de nuntași a fi principalul solist de la chermeză. Normal, niciunul dintre artiști nu a acvut de ce să se plângă, cu atât mai mult cu cât, amândoi, au încasat sume uriașe pentru tot felul de dedicații, mai ales că nuntas cu pricina a avut câteva sute de invitați, iar majoritatea păreau să aibă o dare de mână de invidiat.

E adevărat, spun sursele noastre, atât Nicolae Guță, cât și Mihăiță Piticu, au lucrat mai mult ca niciodată, nuntra începând de dimineață și terminându-se abia a doua zi, timp în care cei doi, cu mici pauze, au stat cu microfonul în mână.

”Nicolae Guță a început să accepte cântările mai ușor, a scăzut din pretenții, nu mai vrea sume astronomice.

Nu mai cântă în București, cântă mai mult prin zona Petroșani și prin Banat, de aceea nici nu mai câștigă așa cum o făcea înainte”, ne-a spus o sursă apropiată de manelistul care a acceptat, la nuntă, să fie ”vioara a doua”, lucru cu care, cu siguranță, nu l-a mai trăit.

Nicolae Guţă așteaptă al 12-lea copil

Guţă s-a căsătorit la 13 ani jumătate şi a fost obligat să se descurce singur. Aşa că s-a angajat muncitor necalificat la Căile Ferate din Petroşani, unde fişa postului presupunea să mute pietrele de sub traverse. Lăutarul susţine că scapă repede de muncă pentru că se apucă să cânte, iar ceilalţi muncitori făceau şi normă lui. Nu a durat mult povestea cu munca pentru că talentul l-a transformat într-un lăutar extrem de iubit. Şi, am spune noi, iubit mai ales de femei, manelistul ajungând acum să aibă nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei. Acum însă, îl aşteaptă pe al 12-lea, din partea soţiei sale, Cristina, mai ales că şi-l dorea foarte mult şi, timp de mai bine de doi ani, a tot încercat să o lase însărcinată, la un moment dat Nicolae Guță fiind de-a dreptul disperat din acest motiv.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

„Toată familia se bucură” Carmen de la Sălciua radiază de fericire! Artista a dat de veste imediat fanilor săi

Marian Drăgulescu ne-a dezvăluit cea mai mare dorință a lui! Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubita sa, dar nu a uitat de copii: "Sper să vină la facultate în...

Irina Loghin pleacă din România! Decizia pe care a luat-o îndrăgita artistă după botezul nepoatei sale: "Sunt foarte ocupată perioada acesta" | EXCLUSIV

Alertă în familia lui Leo de la Strehaia, după ce nora afaceristului a dispărut. Apropiații au intrat în panică: "E bolnavă, nu a plecat de bunăvoie"

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Loredana Groza, hotărâtă să părăsească România. „Ce ar fi să nu mă mai întorc?”. Video

Irina Loghin pleacă din România! Decizia pe care a luat-o îndrăgita artistă după botezul nepoatei sale: "Sunt foarte ocupată perioada acesta" | EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies