Situație revoltătoare în Noua Zeelandă. Bebeluș obligat să consume alcool

Un filmuleț apărut pe internet a scandalizat internauții, din cauză că personaj principal este un bebeluș de nici câteva luni.

Distribuie pe:

Situație revoltătoare în Noua Zeelandă. Bebeluș obligat să consume alcool

În imagini se poate vedea cum o femeie îi toarnă votcă unui bebeluș direct în gură. Tatăl s-a bucurat din plin de spectacol.

Nu se știe dacă bebelușul a înghițit alcoolul însă autoritățile s-au declarat "îngrozite" de imaginile șocante. Filmulețul a fost ulterior șters de către cei care l-au publicat.

Scena incredibilă s-ar fi petrecut după festivalul de muzica One Love din Tauranga, unul din cele mai populate orașe din Noua Zeelandă.

Citeste si: Singurele filmări cu Armin Nicoară ”în trio-ul amoros”! Ce face artistul când o are în stânga pe Vlăduța Lupău și în dreapta pe Claudia Puican

Citeste si: Soțul Vulpiței și-a luat revanșa! Viorel, asaltat de bombe-sexy, în club! O blonda a încercat să-l dezbrace! VIDEO

Citeste si: Mama Lorei suferea de cancer de mulți ani! Artista fusese în Turcia să-și opereze mama de cancer de sân ”Pentru mine a fost cumplit”

Ce are de spus tatăl copilului

Bărbatul prezent în imagini a fost criticat dur de internauți.

„Primesc amenințări pentru o postare pe Facebook – cea cu videoclipul în care apare copilul meu. Eu și soția mea și un cuplu de prieteni eram acolo și doar glumeam cu ea (fetița, n.r.)", a declarat bărbatul.

Ba chiar a spus că ar însemna să fie idiot ca să îi dea copilului său alcool.

„Sunt tată, iar copiii mei sunt inima mea”, a mai spus el.

La puțin timp, o altă imagine în care este prezent același bărbat a apărut pe internet. Respectivul s-a pozat în timp ce ținea o bere la buzele unui bebeluș.

Situație revoltătoare în Noua Zeelandă. Bebeluș obligat să consume alcool

„Primul ei Ajun de Crăciun și prima bere. Cel mai bun tată din lume”, a scris el în descrierea fotografiei, fără a specifica dacă bebelușul chiar a consumat alcool.

Experții în domeniul sănătății au criticat aspru atitudinea părinților și afinitatea lor pentru alcool, mai ales în preajma copiilor, fiind numiți „iresponsabili”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate