Situație revoltătoare la un centru de plasament: copil bătut crunt de un agent de pază

Imagini șocante. Un copil a fost snopit în bătaie într-un centru de plasament din Voluntari!

Situație revoltătoare la un centru de plasament
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

Cruzime fără margini la un centru de plasament din Voluntari. Un băiat a fost snopit în bătaie de un agent de pază, după ce copilul ar fi sărit în pat. Imaginile surprinse au devenit virale pe internet și sunt de-a dreptul șocante. Pe fundal se aude strigătul de disperare al copilului, care a fost lovit dintr-un motiv de neînțeles. 

Citeste si: Și-a omorât soția și a fost eliberat după ce a executat doar o parte din pedeapsă! Procurorii sunt convinși că bărbatul s-a schimbat

Mădălina Turza, șefa Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții, a plublicat imaginile cutremurătoare, anunțând că a trimis o echipă în control și că va sesiza organele de cercetare penală.

Orice formă de agresiune împotriva unui copil din sistemul de protecție va fi sancționată conform legii”, a scris Turza, pe pagina ei de Facebook. În imaginile postate se poate observa clar cum paznicul centrului îl agresează pe copil, în timp ce o educatoare îl amenință că va chema „salvarea”.

Situație revoltătoare la un centru de plasament
Situație revoltătoare la un centru de plasament

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Imagini de groază

Mădălina Turza, șefa Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții spune că nu există rațiune pentru care un copil să fie bătut.

„Nu există rațiune pentru care un copil să fie bătut sau agresat fizic sau emoțional de către un adult, nici chiar atunci când își pemite luxul de ”a sări pe saltea”. Educatoarea care amenință copilul cu ”salvarea” și paznicul care îl agresează fizic nu nu au ce să caute în sistemul de protecție a copilului”, a adăugat Turza.

Citeste si: Un bărbat stabilit în Italia s-a sinucis într-un mod absolut înfiorător! Și-a incendiat casa și apoi s-a autoînjunghiat. Ce mesaj a lăsat

Ba mai mult decât atât, femeia explică ce înseamnă amenințarea educatoarei agresive. „Știți ce înseamnă ”chem salvarea”? Este amenințarea supremă a educatorilor agresori, care, da, uneori cheamă salvarea și trimit copiii la spitalele de psihiatrie unde le aplică tratamente neuropsihiatrice și îi fac ”legume”.

Ca pedeapsă și în loc de educație”, a explicat ea.

„Cât timp voi ocupa această funcție, orice informație în acest sens se va solda cu repercusiuni legale drastice fără să clipesc. Pentru că dacă este un lucru pe lumea asta pe care nu îl accept, acesta este abuzul împotriva copiilor sau adulților pe care îi avem în grijă. DGASPC Ilfov va trebui să facă o evaluare serioasă și rapidă în acest Centru de plasament și să dispună măsurile legale”, a conchis șefa ANDPDCA.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Câte cazuri noi de Covid-19 s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, în România. Crește numărul deceselor cauzate de coronavirus

Viorel Lis vrea să se imunizeze împotriva virusului SARS-CoV-2! „Are comorbidăți și ne este frică de COVID”

Pierdere uriașă pentru România. Adrian Năstase a făcut anunțul dureros. „Regret profund”

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Horoscop vineri, 14 mai. Sfârșit de săptămâna cu scandal pentru o zodie: Evită nerăbdarea şi graba

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies