Stiri

Situaţie tristă pentru bătrânii din România. Ce scrie pe talonul de pensie al unui pensionar amărât de la ţară?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Situaţie tristă pentru bătrânii din România. Ce scrie pe talonul de pensie al unui pensionar amărât de la ţară?icon photo
 
Pensiile mici ale românilor, boala şi neajunsurile bătrâneţiiau creat mereu nemulţumiri la adresa guvernului, însă chiar şi aşa, unii dintre aceştia se pot considera norocoşi.
Şi asta pentru ca în unele colţuri din ţară exista bătrâni care încasează o pensie lunară de câţiva lei amărâţi.
 
Pe un grup de Facebook din zona Moldovei un utilizator a postat o fotografie, cu talonul de pensie al unui bătrân de la ţară care a muncit toată viaţa lui, iar la bătrâneţe a ajuns să aibă o pensie de doar 37 de lei.
 
 
"Ce vă spuneam de grija partidului şi a guvernului? Uitati-vă la acest om care a muncit mai mult decât un asistent social. I-aţi văzut la ştiri. Nu vor să mai muncească. În plus, nesimţirea guvernanţilor de a-şi stabili salarii şi pensii speciale. Ruşine să vă fie", "Iertati-mă că mă bag, dar bunicul meu are pensie de 3 lei şi nu fac reclamaţii", sunt câteva din comentariile care au apărut în dreptul postării. 
Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune