Situație umilitoare! O concurentă de la Insulă a aflat că iubitul a înșelat-o de nenumărate ori cu prostituate!

O concurentă de la Insulă a aflat în timpul Bonfire-ului că Eusebiu, iubitul ei, a înșelat-o de nenumărate ori, inclusiv cu prostituate.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

De ce continuă să o țină legată pe această femeie? Dacă nu ai niciun sentiment, dacă nu o iubești, nu vrei o familie cu ea, de ce o mai ții legată?”, a spus Mircea, după ce a văzut testimonialul lui Eusebiu. „Nu am știut asta. Mie nu mi-a dat de înțeles că avem probleme de ordin sexual. Am crezut că asta ne-a legat, ne-a unit. Văd că toți de pe insula băieților sunt nemulțumiți sexual de partenerele lor”, a spus Teodora.

Teodorei nu i-a venit să creadă atunci când a aflat, neștiind nici cum să reacționeze.

fara descriere

Nu l-am crezut… probabil am refuzat să cred că a făcut lucrul acesta. Dacă pe el îl face fericit o prostituată este alegerea lui. (…) Înseamnă că asta îl definește, n-am ce să mai zic despre el, ca om… dacă la asta se rezumă viața lui, la 37 de ani… îmi pare rău. Eu mi-am dorit de la Eusebiu să fie un bărbat matur, să știe să se comporte cu o femeie… Am venit pe insulă cu un om pe care eu nu l-am cunoscut într-adevăr”, a mai spus Teodora.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate