Sloturi online pe care trebuie să le încerci în toamnă

Sloturile, cunoscute generic sub numele de păcănele, cunosc o popularitate din ce în ce mai mare în mediul virtual.

Distribuie pe:


In articol:

Concepute a fi jucate într-un mod facil, intuitiv, ele pot fi încercate şi în versiunea fără plată de pe telefonul tău mobil  sau de pe tableta. Este de ajuns să selectezi miza şi  liniile pe care doreşti să le joci  şi printr-un simplu click pe jocuri cu casinoHEX pentru România de start să te bucuri de jocul selectat.

Ce sloturi să încerci?

Avalon, un slot care te va cuceri cu siguranţă, are la baza legenda regelui Arthur, şi cum coroana este simbolul regalităţii este cea mai bine plătită pictograma din joc. Este urmată ca şi valoare de stema lui Avalon şi de bijuteria şi cana regelui. Apariţia a cel puţin trei simboluri scatter declanşează 12 jocuri gratuite  cu un multiplicator de maxim x7 care împreună cu apariţia simbolului wild suplimentar  vă poate mări consistent câştigul. Pe parcursul celor 12 runde gratuite aveţi posibilitatea să mai beneficiaţi de 12 jocuri gratuite dacă cele trei scattere reapar în joc.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Dazzle Me este un slot opulent dacă ne gândim la pietrele preţioase pe care le rulează pe toate cele cinci role. Combinaţiile cele mai preţioase sunt septarii, urmaţi de clopoţei şi în ordine de pietrele preţioase. Slotul este deosebit de altele întrucât cele cinci role nu sunt egale. Primele două role sunt identice şi afişează trei rânduri de pictograme,următoarele două, de asemenea identice afişează patru rânduri pentru că cel de-al cincilea să afişeze cinci pictograme. Ideea este să prinzi aceleaşi simboluri de la prima la ultima rola. Nu în ultimul rând apariţia a cel puţin trei simboluri free spins generează cel puţin opt rotiri gratuite pline de surprize.

Zodiac Wheel este centrat aşa cum desigur aţi realizat pe corespondenţa celor 12 luni calendaristice cu semnele zodiacale. Acestea sunt reprezentate de simbolul wild care apare pe rola 2, 3 şi 4 şi care se extinde pe toată lungimea rolei. Cea mai preţioasă figurina este simbolul magului şi al vrăjitoarei, urmat de simbolul telescopului şi globului, însă ai şi posibilitatea ca la celelalte simboluri să obţii „Ecran” dacă prima şi ultima rolă de simboluri identice este completată pe rola 2, 3 şi 4 de simbolul wild expansiv. Ai astfel posibilitatea să intri în posesia unui „big win”.

Burning Hot cu cei de la EGT este slotul care pune în valoare fructele. Deşi cele mai bine plătite simboluri sunt septarii urmaţi de clopote, fructele vă pot aduce câştiguri consistente dacă sunt însoţite de simbolul wild. Acest simbol, reprezentat de trifoiul cu patru foi îşi face apariţia numai pe rola 2,3 şi 4 a jocului. Nu contează dacă apare în partea de sus, la mijloc sau în partea de jos a rolei întrucât acesta se extinde pe toată lungimea acesteia. Dacă zeii norocului îţi surâd atunci poţi prinde toate cele trei simboluri wild şi dacă eşti pe o miză mare, atunci câştigul obţinut nu poate să fie decât unul „big”.

Ce trebuie să reţii

Alegerea unui anumit tip de slot la care să joci ţine numai de preferinţele tale. Grafică , culorile , viteza de răspuns este identică fie că joci de pe PC, tabletă, sau de pe telefonul mobil. Ultimele raportări din domeniu arată că cele mai folosite device-uri pentru accesarea jocurilor tip slot sunt cele mobile, întrucât îţi oferă fără doar şi poate posibilitatea să le accesezi de oriunde şi la orice oră. Nu în ultimul rând condiţiile de siguranţă oferite de site-urile de profil nu fac decât că tu să te bucuri  în continuare de jocurile preferate. 


Citește și:

A plecat în Germania pentru un trai mai bun, dar nu s-a mai întors: povestea lui Andrei, tânărul care la 23 de ani nu mai este printre noi

Un primar sucevean trăiește chinul vieții: el și soția sa au fost infectați cu COVID-19 în urmă cu 4 luni, însă simptomele sunt încă prezente

Iași, focar de infecție COVID-19. Un întreg șantier de construcții din capitala regiunii Moldova este infectat pozitiv

Familia Șaramăt, distrusă de durere după ce Sorina a spus că nu mai vrea să audă de România! Reacție dramatică din partea familiei de la baia de Aramă

Cine este nepotul lui Becali care a trăit un an fără să câștige măcar un leu? Soția lui lucrează la Parlament

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies