Slujba de pomenire pentru Serban Ionescu! Fiul lui nu a fost nici la biserica, nici la masa de dupa! Motivul pentru care a lipsit, dezvaluit de Magda Catone!

S-au implinit doi ani de la moartea lui Serban Ionescu. Fosta lui sotie a mers la biserica pentru slujba de pomenire, dupa care a organizat o masa, la care i-a chemat pe cei mai apropiati.

Distribuie pe:

fara descriereFiul sau si al regretatului actor nu a venit insa.


fara descrierefara descrierefara descriere"Acum a fost o pomenire a lui Şerban, am făcut ce trebuie, am fost la biserică. Ne-am întâlnit după aceea la o masă prietenească cu câteva rude şi colegi de teatru. Eu aş fi vrut să vină şi Carol şi el mi-a spus: 'Mama, aş fi vrut să vin, dar am adormit şi l-am visat întruna pe tata. Şi i-am zis: 'Ce frumos, poate că dintre toţi, tu l-ai comemorat cel mai bine, ai fost în vis cu el. Eu rar îl visez, câteodată comemorările astea, pomenirile mi l-au adus în vis, dar până acum nu l-am visat, nu îmi aduc aminte. Oricum noi îl pomenim în fiecare zi acasă. Candela e mereu aprinsă. A trăit din plin 30 de ani împreună", a spus Magda Catone la Antena Stars.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate