Vedete

Slujbă impresionantă la parastasul de un an al Regelui Mihai! Cine a participat la ceremonie

A trecut un an de cand regele Mihai Intai a murit. La Curtea de Arges are loc o slujba impresionanta in memoria ultimului suveran al Romaniei. La parastasul de un an participa Principesa Margareta, custodele Coroanei, si principele Radu alaturi de alti membri ai Familiei Regale.

Distribuie pe:

Autor: G.S.

Parastas de un an de la moartea Regelui Mihai, astazi, în Vechea Catedrala Episcopala si Regala a Mânastirii Curtea de Arges

Principesa Margareta, custodele Coroanei, si principele Radu vor participa, miercuri, la la Curtea de Arges, la parastasul de un an de la moartea Regelui Mihai I al României. Serviciul religios va avea loc în Vechea Catedrala Episcopala si Regala a Mânastirii Curtea de Arges. Ulterior, va fi rostita o rugaciune la mormântul Regelui Mihai.

Casa Regala a anuntat ca, miercuri, de la ora 12.00, va avea loc la Curtea de Arges parastasul de un an de la decesul regelui Mihai I al României.

Vor participa principesa Margareta, custodele Coroanei, si principele Radu, dar si principesa Elena si sotul ei, Alexander Nixon, principesa Sofia si principesa Maria.

"Serviciul religios va avea loc în Vechea Catedrala Episcopala si Regala a Mânastirii Curtea de Arges. Ulterior va fi rostita o rugaciune la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale si Regale", a transmis Casa Regala.

Toti cei care doresc, pot lua parte la slujba din Vechea Catedrala Episcopala, dar rugaciunea de la mormânt se va desfasura privat, doar în prezenta Familiei Regale.

Regele Mihai a încetat din viata, în 5 decembrie 2017, la ora 13.00, ora României, la resedinta privata din Elvetia, fiind înmormântat în 16 decembrie.

Principesa Margareta, custodele Coroanei, si Principele Radu, vor participa, miercuri, la parastasul de un an de la moartea Regelui Mihai I al României. Serviciul religios va avea loc în Vechea Catedrala Episcopala si Regala a Mânastirii Curtea de Arges. Ulterior va fi rostita o rugaciune la mormântul Regelui Mihai I.

Familia Regala a României a anuntat, luni, ca parastasul de un an de la decesul Regelui Mihai va avea loc, miercuri, la ora 12, la Curtea de Arges.
 

Galerie foto  Urmatorul articol