Slujitoarea lui Gheorghe Dincă face dezvăluiri importante în cazul Caracal: „M-a speriat gândul că nu îmi dădea voie să umblu în anumite lucruri și că fratele lui...” Ce a văzut femeia în „casa groazei”

Slujitoarea lui Gheorghe Dincă a locuit în casa lui din Caracal timp de o lună. Femeia a povestit ce a văzut acolo

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Slujitoarea lui Gheorghe Dincă este sigură că „monstrul din Caracal” nu le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Femeia spune că nimic din comportamentul pe care el îl avea în prezența ei nu dădea de bănuit și că părea o persoană agresivă.

Slujitoarea lui Gheorghe Dincă a povestit că a stat mai bine de o lună casa lui din Caracal.

„Nu, nu cred, în stare să omoare fete? Dacă era, se lua şi de noi, putea să ne impună şi să ne zică cutare şi cutare, se lua şi de noi. M-a speriat gândul că nu îmi dădea voie să umblu în anumite lucruri (n.r. din casa groazei) şi că frate-său (n.r. lui Dincă) zbiera la noi.

Am stat o lună şi o săptămână acolo (n.r. în casa lui Dincă, din Caracal). Ei au plecat în Italia, în Milano şi eu am rămas acolo. Lucram, aveam grijă de casă, de seră, de lalele negre, de păsări, de tot, de porumbei, de tot ce era acolo, ateliere, tot. Mai era un om acolo, de la Deveslu, cam aşa ceva. Ne-a lăsat acolo. Ne-a luat de pe drum, eram bătută de soţ, eram plecată cu 3 copii şi era Dincă cu concubina lui. Nu ştiu cum o cheamă, dar era una brunetă. Avea două fete, cu părul lung era”, a spus femeia.

Citeste si: Ce a făcut Gheorghe Dincă din Caracal în celula din Jilava: „Își trăgea o pătură pe cap ca să...”

Citeste si: De ce nu plânge mama Alexandrei Măceșanu, fata răpită de Gheorghe Dincă în urmă cu mai bine de două luni

Citeste si: Ce s-a întâmplat a doua zi după ce Alexandra Măceșanu a fost răpita! Mama ei a făcut noi dezvăluiri: „A venit aici în recunoaștere”

fara descriere

Slujitoarea lui Gheorghe Dincă e sigură că el protejează pe cineva

„El (n.r. Dincă) nu are nicio vină. Vina este a lui fii-său, Mihai Adrian, soţia lui, concubina, în afară de Ionuţ, (n.r Dincă) mai are încă un băiat. L-am văzut odată pe Mihai, fiul lui Dincă, că a venit cu o fată de 19 ani. Am zis că e soţia lui. Când a venit a doua oară, a venit cu o altă fată. A zis că tot soţia lui, a treia oară, tot cu soţia. Dar câte soţii are? Este arab, musulman? Şi atunci, am gândit şi eu şi am văzut, mai veneau şi mai vorbeau, sus.

Dincă are un frate, nu ştiu cum îl cheamă, nu mi-l mai aduc aminte. Ăsta este cu toată mafia. Fratele lui Dincă nu ne-a lăsat să intrăm acolo, că era lacăt. Era un lacăt din ăla mare, aşa şi nu aveam voie. Am aflat că în Bari, le duce pe fete, în Milano. Fratele şi cu fiu-su, şi cu fie-sa, şi amanta, şi cu nevastă-sa discutau la telefon şi auzeam şi eu când discutau. Implicaţi în acest trafic ar fi fiul lui Dincă, Mihai, fiica lui Dincă, soţia, amanta lui Dincă de atunci şi fratele lui Dincă. Ăştia sunt, veneau mereu acolo, la masă, nişte oameni, erau cam boieri din ăştia mari, dar nu ştiu cine erau. Spuneau că uite, să le ducă, că nu vor să facă bani…”Du-le, bagă-le, du-le în Bari”. Îl apără ori pe frate-său, ori îi e frică de interlopi, ori pe fii-sa, ori pe nevastă-sa, ori pe amantă, ori pe ceilalţi doi copii. Are o gramada de oameni pe care putea sa ii apere”, a mai spus slujitoarea lui Gheorghe Dincă.

sursa foto: Inquam/Bogdan Dănescu 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate