Șmecherul care a șicanat tramvaiul s-a plictisit de BMW și vrea un Range Rover alb! Câți bani ar fi vrut tânărul pe mașină înainte să fie avariată

Șmecherul cu BMW care s-a șicanat cu un tramvai prin traficul din București încerca să-și vândă mașina înainte să fie lovit.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

accident bmw tramvai


In articol:

Șoferul BMW-ului care a fost lovit de tramvai, zilele trecute, prin București, cerea 17.900 euro pentru automobilul său, despre care spunea că este ”întreținut obsesiv” și că ”merge ireproșabil”.

accident bmw tramvai

Șmecherul cu BMW încerca să-și vândă mașina înainte să fie lovit de tramvai

De-a dreptul ironic, șoferul Mark explica în anunâ cât de sigură este mașina, care păstrează și ajustează distanța printr-un sistem inteligent față de mașina din față, atunci când merge pe autostradă. Acest lucru nu prea l-a ajutat în cazul tramvaiului.

accident bmw tramvai

Citeste si: Și Mircea Lucescu a fost lovit de un tramvai, în iarna lui 2012! Celebrul antrenor a avut nevoie de spitalizare

Citeste si: BMW-ul unui șofer din București, împins de tramvai! „Bă, fraiere, te duci la puşcărie!”

Citeste si: Tzanka Uraganul şi-a comandat un Lamborghini de 400.000 de euro! Manelistul şi-a imprimat porecla pe capota maşinii! VIDEO

”BMW 530 luxury, 4 butoanem an curat 2014! Adaprive cruise control (păstrează distanța și ajustează viteza pe autostradă față de mașina din față), încălzire în scaune. Mațină personală, nefumător! Nu deranjați cu oferte care n-au nici o legătură cu prețul corect al mașinii!!! Țin să precizez că mașina este întreținută obsesiv!!! Și nu mă grăbesc să o dau deoarece arată și merge ireproșabil!!! Motivul vânzări: vreau să-mi iau ceva mai nou. Nu este X-Drive. Schimb cu Range Rover Sport Alb, ofer diferența!”, scria proprietarul mașinii.

După ce imaginile în care a fost lovit din spate de tramvaiul căruia nu i-a dat prioritate au devenit virale, posesorul mașinii a șters anunțul de pe site-urile de specialitate. Inițial, acesta postase anunțul în septembrie 2019.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate