Șmecherul cu BMW, scandal și pe Internet: ”Români proști și spurcați”! După ce l-a lovit tramvaiul, Mark a trecut la jiginiri pe Facebook

Șmecherul cu BMW care a blocat un tramvai în trafic pentru ca ulterior să fie lovit de acesta a făcut o criză de nervi în mediul virtual înainte să-și închidă contul.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

accident tramvai bmw

Tânărul cu BMW care a șicanat un tramvai în trafic a făcut o adevărată creiză de nervi în mediul virtual după ce a văzut sute de comentarii la clipul în care apare protagonist, postat pe un cont de Facebook specializat în filmulețe virale.

accident tramvai bmw

Limbajul folosit de tânăr este foarte greu de reprodus, însă din mesaj reiese că bărbatul este supărat că este făcut ”cioară” de către internauți.

accident tramvai bmw

”Să-mi bag... în rasa voastră de români proști și spurcați, băi b... f... în c..., nu-ți e rușine să vorbești de mine, nu te uiți la tine f... de lake balake. Să vă iau în ... asta a mea de cioară că tot mă faceți ”cioară” pe toți ăștia care mai vorbiți prost de mine și ”sunteți corecți” cum ar veni, f... mamele în ... Și băi nebunule ranje se spune acolo la tine în Dămăroaia f... de țăran prost”.

Citeste si: Șmecherul care a șicanat tramvaiul s-a plictisit de BMW și vrea un Range Rover alb! Câți bani ar fi vrut tânărul pe mașină înainte să fie avariată

Citeste si: Și Mircea Lucescu a fost lovit de un tramvai, în iarna lui 2012! Celebrul antrenor a avut nevoie de spitalizare

Citeste si: BMW-ul unui șofer din București, împins de tramvai! „Bă, fraiere, te duci la puşcărie!”

Citeste si: BMW-ul unui șofer din București, împins de tramvai! „Bă, fraiere, te duci la puşcărie!”

Tânărul nu s-a prezentat la poliție

accident tramvai bmw

Mark a devenit vedetă peste noapte după ce a fost filmat în timp ce șicana un tramvai oprit la o intersecție. Mai precis, acesta a refuzat să plece la cuolarea verde, iar vatmanul a lovit partea din spate a BMW-ului său. Imediat, tânărul a ieșit din mașină și a început să lovească cu pumnii și picioarele tramvaiul. Bărbatul nu s-a prezentat la poliție pentru constatare, motiv pentru care a fost amendat iar permisul i-a foste retras pentru 30 zile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate