"Şmecherul cu Touareg", achitat de judecători! Întreaga țară fusese scandalizată de ce făcuse în trafic! Imagini VIDEO halucinante

Magistrații de la Tribunalul București au decis să-l achite pe Iulian Sănducu, zis "Șmecherul cu Touareg" după accidentul din zona Fântânii Miorița, care a scandalizat o țară întreagă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Magistrații de la Tribunalul București au decis să-l achite pe Iulian Sănducu atât pentru infracțiunea de tentativă de omor calificat, cât și pentru sâvărșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, informează Cancan. Mai mult, judecătorii au decis să i se restituie și mașina ce-i fusese confiscată. 

Sănducu a fost trimis în urmă cu trei ani în judecată în stare de arest preventiv. Procurorii i-au confiscat bolidul şi i-au pus sechestru pe mai multe bunuri.

Bărbatul era acuzat de tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. După ce au analizat imaginile cu accidentul, anchetatorii au ajuns la concluzia că acuzatul a avut un comportament şicanator şi agresiv faţă de celălat şofer.

Cele trei persoane care erau în mașină au scăpat nevătămate, dar automobilul era să lovească un pieton care trecea prin zonă. Totodată, șoferul care conducea Loganul se poate considera norocos, întrucât autoturismul nu a intrat într-un pasaj din zona Băneasa în urma coliziunii.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P