Smiley a tăiat în carne vie: și-a dat afară jumătate din angajați! Iubitul Ginei Pistol rămâne cel mai bogat artist din România EXCLUSIV

Smiley și-a restrâns activitatea și a dat afară jumătate din angajații de la studioul lui de înregistrare, deși în ultimii 5 ani a făcut afaceri de 8,5 milioane euro.

Smiley
Smiley a avut probleme în anul pandemiei
Autor: Radu Constantin

In articol:

Smiley este oficial cel mai bogat artist din România. Artistul a reușit o performanță greu de realizat pentru showbizul autohton, cu studioul său, HaHaHa Production. Smiley a încheiat ”un cincinal” în care a ajuns la nivelul unei companii medii spre mari, în România.

Va fi bine: Smiley a făcut 8,5 milioane euro în 5 ani!

În cinci ani, Smiley reușit să ”ruleze” 42,6 milioane lei, adică aproximativ 8,5 milioane euro, prin firma lui. La atât se ridică cifra de afaceri cumulată în perioada 2016-2021 pentru HaHaHa Production. Profitul net cumulat este și el destul de însemnat: 2,76 milioane lei, adică peste o jumătate de milion de euro. Conform ultimelor date de la Ministerul Finanțelor, Smiley avea în 2020 datorii de 887.000 lei, depozite în conturi de 931.000 lei și creanțe (bani de recuperat) de 1,57 milioane lei.

Smiley
”Va fi bine”, spune Smiley

În anul pandemiei, firma lui Smiley a încheiat cu o cifră de afaceri de 8,6 milioane lei, cu 2,3 milioane mai puțin față de anul precedent. Profitul a scăzut și el considerabil, de la 1,05 milioane lei la 171.000

lei. Artistul nu a stat prea mult la discuții și a tăiat masiv din cheltuieli, renunțând la o jumătate din angajați. Anul trecut, Smiley mai avea 12 angajați, față de 20 în 2019 și 24 în 2018.  

Fratele lui Smiley, arma secretă de la HaHaHa

Smiley se dovedește un excelent afacerist, însă puțină lume știe că o mare parte din succesul pe care acesta îl are în afaceri se datorează fratelui său, Filip.

Acesta a intrat în echipa HaHaHa Production în 2016, iar în prezent este manager general. Filip este absolvent al facultății de construcții însă marea lui pasiune este muzica.

Citeste si: Smiley, fotografie emoționantă cu Josephine de Ziua Copilului! Ce mesaj emoționant a transmis

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

“Înainte de a intra în povestea HaHaHa Production, am lucrat în domeniul construcțiilor. Talentul meu muzical se rezumă la faptul că rețin foarte repede versuri și linii melodice din orice piesă pe care o ascult.(...)

smiley frate
Smiley și fratele lui, Filip

O măsura foarte importantă pe care am luat-o a fost urmărirea atentă a cashflow-ului firmei. Desfășurarea activității în acest domeniu este îngreunată de practica folosirii creditului la furnizor. Astfel, creanțele noastre au ajuns la 341% din cât erau acum 3 ani. Este din ce în ce mai greu să recuperam sumele datorate și foarte mulți clienți întârzie plățile.

Citeste si: Smiley, jurat la SuperStar: "Să dăm României un star care să devină legendă"

Pentru a ne păstra imaginea în piață, noi plătim întotdeauna la timp, dar acest lucru devine din ce în ce mai dificil. Am reușit totuși să rămânem bine organizați din punct de vedere al lichidității cu active curente de 2 ori mai mari decât datoriile curente”, a povestit Filip Maria, fratele lui Smiley, pentru Capital.

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine sunt juraţii de la SuperStar România? Carla's Dreams este unul dintre ei

Cine este Remi Martin, finalistul de la Românii au Talent 2021, sezonul 11. Andra: „Remi mi se pare o poezie de om!”

Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol, după două luni de la naștere: „Prima consecință pe care o observ...”

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

BOMBA zilei despre PFIZER! Decizia luată CHIAR ACUM de companie. NIMENI nu ar fi crezut așa ceva

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Pfizer și Moderna au dat cea mai mare lovitură lumii. Financial Times i-a dat de gol, giganții refuză să comenteze

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies