Smiley are si el o noua relatie?! Nici nu banuiesti cu ce concurenta de la "Vocea Romaniei" s-a combinat

Dupa ce Laura Cosoi a publicat pe blogul ei o serie de fotografii cu noul ei iubit, se pare ca nici Smiley nu era deloc singur in aceasta perioada.

Distribuie pe:

fara descriereArtistul are si el o noua relatie cu o concurenta de la "Vocea Romaniei". Loredana Ciubotaru l-a cucerit pe Smiley pentru inceput cu piesa "One" pe care a interpretat-o la preselectii. La prestatia acesteia toti cei patru antrenori s-au intors insa tanara a ales sa faca parte din echipa lui Smiley.

fara descriere

Nu se stie daca Loredana s-a indragostit de cantaret exact in momentul in care l-a ales, insa se pare ca cei doi au o relatie. Ei au fost surprinsi de paparazzi acasa la artist. Concurenta a mers seara la locuinta lui Smiley, acolo unde a locuit alaturi de Laura, si a iesit a doua zi de dimineata, informeaza Acasa TV.

"Eu sincer acum am emotii, pentru ca-mi doresc foarte tare sa fii in echipa mea! Si imi bate inima mai tare. Sunt prea emotionat. Canti senzational, arati senzational, vorbesti foarte frumos. Eu te vreau!" a spus atunci Smiley, care ramasese uimit de frumusetea tinerei in varsta de 22 de ani.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate