Smiley, declarații emoționante despre fetița lui! Cum se descurcă artistul în rolul de tătic: "Când am ţinut-o pentru prima dată în braţe..."

Smiley a făcut declarații emoționante despre Josephine Ana Maria.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Smiley a făcut declarații emoționante despre Josephine Ana Maria. Cum se simte în rolul de proaspăt tătic?

Smiley, declarații despre fetița lui

Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

De când a venit pe lume micuța Josephine Ana Maria, totul a prins contur, iar viața lor este mult mai frumoasă. Părinții vorbesc zilnic despre fetița lor, iar dragostea pe care i-o poartă este necondiționată. 

Citeste si: Gina Pistol iubiţi. Cu cine s-a iubit Gina Pistol înainte de a fi cu Smiley

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Artistul a vorbit despre momentul emoționant în care a strâns-o pe fetița lui la piept pentru prima dată. Simțea că era acel ceva care îi lipsea și imediat s-a atașat de trup și suflet. În continuare, Smiley a spus că bebelușa miroase a mușețel, un miros liniștitor, de fericire.

“Atunci când am ţinut-o pentru prima dată în braţe, am rămas şocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracţiune de secundă.

Cumva era ceva care îmi lipsea şi doar s-a ataşat trup şi suflet de tine. Aşa fizic, mirosul e de muşeţel, e un miros liniştitor, de fericire, combinat cu temeri, cu transpiraţie multă, e o combinaţie ciudată. Mă uit cum se trezeşte şi are un ritual care pentru mine este un adevărat spectacol. Deschide ochii uşor, începe să se întindă şi face toate feţele posibile. E foarte expresivă. E ceva fantastic.
Avem momente în care ne uităm unul la altul, ochi în ochi, şi la un moment dat zâmbeşte”
, a declarat Smiley.

Gina Pistol, în rolul de mămică

Prezentatoarea de televiziune, în schimb, recunoaște că i-a fost foarte greu în primele două săptămâni. A reușit să treacă peste, însă are ajutor din partea logodnicului ei, care o susține și o calmează atunci când lucrurile o iau razna.

Smiley, declarații emoționante despre fetița lui! Cum se descurcă artistul în rolul de tătic: "Când am ţinut-o pentru prima dată în braţe..."
Smiley și Gina[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Smiley a dezvăluit la Românii au Talent, sezonul 11, ce meserie are tatăl său. Artistul este mândru de părinţii săi

"Pentru mine cel puţin primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfecta pe Instagram, n-am de gând să fac asta şi nu o voi face niciodată, pur şi simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine primele două săptămâni au fost groaznice. Nu îmi dădeam seama ce se întâmplă. Tot ce citisem, tot ce mi s-a spus la spital, de către moaşe, de către asistente, am păşit în casă şi am uitat tot. E dureros când plânge şi nu ştii ce să îi faci să îi alini suferinţă şi să nu mai plângă aşa. Cumva toate lucrurile astea adunate aşa m-au epuizat fizic şi psihic. Puţine ore dormite pe noapte...”, a povestit pe Instagram, Gina Pistol. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mesajul Adelei Popescu pentru Gina Pistol după ce și-a împărtășit experiența de proaspătă mămică: „A te plânge e una, a spune că e greu e alta”

Gina Pistol, declarații sincere despre viața de mămică! Cu ce probleme se confruntă iubita lui Smiley: "Nu vreau să par mama perfectă"

Gina Pistol, imagine inedită cu fiica ei, Josephine! Iată cum a pozat-o pe cea mică. Imaginea a ajuns pe internet

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Bill Gates se pregătește de o super lovitură! Doar unul ca el s-ar fi putut la așa ceva. E vorba de o lupă gigantică

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Istoria secretă. Tatăl lui Adrian Năstase a fost decorat de Regele Mihai

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies