Smiley, declaraţii surprinzătoare: "În România, oamenii te uită repede. Eşti la fel de bun ca ultima piesă lansată"

Smiley a stat de vorbă ca între prieteni cu Teo, Vio şi Costel, cunoscutii comedianti de care îl leagă o relaţie de ani buni.

Autor: R.L.

Invitat la "Între show-uri", podcast-ul lui Teo, Vio şi Costel, artistul a rememorat amintiri şi a povestit cum a ajuns să fie recunoscut pe străzile din Londra, deşi era sigur că nimeni nu îl ştie acolo.  

"Pentru mine provocarea e să fac ceva şi pentru afară. Să vedem dacă îmi va ieşi. Dar încerc. Sigur încerc. Şi pentru România... Oamenii te uită foarte repede.

Generaţiile care ascultă muzică se schimbă. Eşti la fel de bun ca ultima piesă pe care ai scos-o", a spus Smiley când a stat de vorbă cu Teo, Vio şi Costel la podcastul lor, Între show-uri.

"Când ai hituri, eşti bucuros că le ai. Când faci piese care marchează oamenii, le rămân în cap, te opresc oamenii pe stradă şi îţi zic că melodiile tale le-au schimbat viaţa, atunci realizezi că, de fapt, asta cauţi", a mai declarat cântăreţul.

"N-are cum să meargă tot ce faci", a precizat Smiley despre muzica lui.

Cum a ajuns Smiley în Simplu? "Am ajuns cântăreţ din întâmplare, mie îmi plăcea să produc muzică. Nu se numea producător pe vremea aia, făceam negative", a povestit el.

Smiley a spus că nu este deranjat de oamenii care vin la el şi vor să facă poze pentru că îl recunosc.

"Depinde de zile, depinde dacă eşti pregătit", a precizat artistul şi a povestit cum a ajuns să facă poze cu zeci de români la Londra. "Sunt atât de mulţi români în Londra! S-au adunat vreo 20 de oameni care făceau poză cu mine şi un londonez nu înţelegea ce se întâmplă. A făcut şi el poză cu mine şi a pus-o pe net, se întreba oare cine sunt!".

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Scene şocante! Sora unei cunoscute interprete de muzică populară a căzut de la etajul patru

Se dau bani de la stat. Peste 100.000 de români se vor trezi cu conturile pline! Află dacă te numeri printre ei

Horoscopul Iubirii: în ce zodie s-a născut sufletul tău pereche

Horoscop Zilnic Vineri 26 Februarie 2021: Peștii sunt sfătuiți să prindă curaj și să ia decizii

Dragnea a distrus-o complet pe Viorica Dăncilă. Ce i-a făcut din închisoare

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

S-a decis cel mai așteptat moment în TV. Antena 1 anunță o mare lovitură pe piață

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies