Smiley, declarațiile momentului: a vorbit despre numele fetiței, reacția părinților și multe alte detalii mult așteptate

Smiley și Gina Pistol își asteaptă cu nerăbdare primul copil, iar acum cântărețul a vorbit pentru prima dată despre cum a aflat dacă va fi fetiță sau băiețel.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Smiley și Gina Pistol își asteaptă cu nerăbdare primul copil, iar acum cântărețul a vorbit pentru prima dată despre cum a aflat dacă va fi fetiță sau băiețel.

Smiley a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre sentimentele prin care a trecut atunci când a aflat că Gina Pistol este însărcinată cu o fetiță.


In articol:

Este prima fetiță din familia artistului, fapt ce face toae lucrurile mult mai speciale, încă din start. Smiley a povestit că se afla pe drum spre studio atunci când a aflat dacă vor avea fetiță: „Mă pregăteam să merg la studio”, explica Smiley, pentru telespectatori.

Tot pentru prima dată Smiley a vorbit și despre felul în care au reacționat părinții lui, la aflarea veștii că vor fi bunici: ”Au reacționat normal. Sunt entuziasmați. La mine în familie ar fi prima fată. La noi au fost doar băieți”.

Smiley și Gina Pistol, despre numele fetiței lor

Presa a speculat extrem de mult sarcina Ginei Pistol, cu mult timp înainte ca cei doi părinți să declare public că așteaptă un copil. Smiley a vorbit despre motivul adevărat pentru care au publicat videoclipul în care anunțau venirea pe lume a celui mic:

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

 ”Am fost forțați de împrejurări. Se scriau prea multe despre asta. Atunci am decis să facem filmulețul acela și să lămurim multe aspecte, multe întrebări”.

Smiley și Gina Pistol
Smiley și Gina Pistol

Viitorul tătic a făcut declarații și despre numele pe care se gândesc să îl aleagă pentru fetița lor: ”Da, ne gândim la un nume. Nu pot să spun că facem liste, stăm să scriem, nu-s ședințe oficiale. Doar ne gândim 

Și Gina Pistol a vorbit despre posibilele nume pe care le-ar putea avea fetița lor, dezvăluind, mai în glumă, mai în serios, că s-a gândit la numele Regina.

„Vreau să ne numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria (numele de familie al lui Smiley – n.r.)”, a spus Gina Pistol, după care a început să râdă. „Asta e gluma mea preferată. De ce nu? Are și puțin de Gina în el”, a continuat vedeta.

 

 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți de fetiță, în cel mai scurt timp. Uite ce face blondina, în așteptarea bebelușului

Gina Pistol, imagine cu burtica de gravidă! Cum a fost surprinsă iubita lui Smiley în vacanța din Grecia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies