Smiley, Delia, Mohombi si Alexandra Stan au fost impreuna in tabara. Vezi cine sunt cei care au reusit sa ii scoata din tabieturi lor si sa ii puna sa munceasca impreuna

Maine va lua sfarsit "Fono Camp", prima tabara de creatie internationala organizata in Romania. Timp de doua saptamani, 20 de muzicieni de peste tot din lume, cei mai buni artisti de la noi si cativa din strainatete, au fost cantonati intr-un hotel din Azuga, unde s-au lasat inspirati si au compus impreuna peste 30 de piese.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereOrganizatorii ne-au povestit cum au reusit sa adune atatea nume bune la un locPrintre artiştii internationali care au dat curs invitatiei de a participa la tabara de creatie "Fono Camp" s-au numarat: Mohombi, Ras Furlong, Naz Tokio, Stefano Langone, Lee Anna James. Acestora li s-au alaturat nume celebre de la noi precum: Alexandra Stan, Smiley, Delia, Florin Grozea, Xonia, Ellie White, Deepcentral si Mihai Ristea. fara descriereAlexandra Stan a participat la tabara de creatie Fono CampPentru a organiza "Fono Camp" in cele mai bune conditii si a implementa si in Romania stilul de munca in echipa care se practica cu succes in strainatate,  a fost nevoie ca cei de la casele de productie "Fonogram Studios" si "HaHaHa Production" sa-si uneasca fortele. fara descriereIn hotel au fost amenajate sase studiouri unde s-a tras muzicafara descriereArtista a tras deja cateva piese, a compus si scris versurifara descriereAflata in tabara, Delia a ales sa se relaxeze cu ATV-ul, artista participand la toate actiunile de recreere gandite de organizatoriLa finalul taberei de doua saptamani, in care s-a muncit, compus, scris versuri si inregistrat piese in cele sase studiouri muzicale amenajate in hotelul din Azuga, organizatorii se declara multumiti de rezultat, acestia spunand ca la Fono Camp s-au nascut peste 30 de piese, o parte dintre ele avand sanse sa ajunga hit-uri la noi sau in strainatate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate