Smiley este increzator in echipa lui de la Vocea Romaniei!

Smiley este pregatit pentru duelul de la Vocea Romaniei pentru ca, zice el, echipa lui este foarte buna si nu se teme.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Am o echipă extrem de bună, sunt nişte oameni foarte echilibraţi la nivel vocal şi ca performanţă, ca şi personaje. Sunt oameni care au nişte poveşti foarte frumoase de viaţă, care merită să fie împărtăşite prin muzică", a spus Andrei pentru ziarulring.ro.

Întrebat dacă este posibil ca antrenorul să greşească, punând două voci extrem de bune să se dueleze, urmând ca mai apoi să renunţe la una dintre ele, Smiley a precizat: "Ca antrenor, nu greşeşti făcând treaba asta, pentru că...da, ok...tu pierzi o voce, dar spectacolul are de câştigat. Adică, pentru noi e foarte important spectacolul...Şi pentru concurenţi, şi pentru antrenori, spectacolul este cel mai important. Nu sacrificăm spectacolul doar ca să iasă cine trebuie....sau cine vrea unul sau altul."

"Sezoanele de la "Vocea României" sunt diferite, cu Tudor avem o cu totul altă dinamică, faţă de cum aveam înainte cu Brenciu. Nu ştiu...şi el are o echipă foarte bună şi voci foarte bune. După etapa eliminărilor, deja nu mai depinde de noi, depinde foarte mult de public şi de voturile pe care le dau", a mai adaugat Andrei Maria.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate