Smiley i-a facut pe politisti sa rada! Cu masina zob, el a continuat sa fie...Smiley!

Smiley a fost implicat intr-un accident de masina in judetul Ilfov, insa a iesit nevatamat. Doar masina a avut de suferit.

Distribuie pe:

fara descriereImediat dupa accident, Politia s-a prezentat la fata locului si a inceput sa faca investigatii. Artistul a fost preluat imediat de politistii ajunsi la accident si a trebuit sa dea explicatii despre modul in care s-a produs.
##VIDEO7200##
Dupa o discutie destul de relaxata cu domnii politisti in care toata lumea a zambit, artistul a primit 280 de lei amenda si 3 puncte penalizare. Cu masina facuta zob, Smiley continua sa fie ... Smiley si sa priveasca lucrurile care i se intampla cu zambetul pe buze.

fara descriere

Smiley a fost implicat astazi in jurul orei 12:00 intr-un accident rutier in judetul Ilfov. El a intrat intr-o alta masina in timp ce circula pe DN3, in orasul Pantelimon, in apropierea locuintei sale.

Se pare ca artistul nu a pastrat distanta regulamentara fata de masina din fata lui si a intrat in ea. Impactul a fost unul destul de grav intrucat airbagul SUV-ului pe care il conducea fostul iubit al Laurei Cosoi a sarit.

Smiley, implicat intr-un grav accident in judetul Ilfov! A intrat cu masina intr-un pom: "Masina e grav avariata, eu sunt bine"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate