Stiri

SMURD la statia de metrou Aurel Vlaicu. Trenurile au fost oprite pentru ca persoana nu putea fi miscata din garnitura

La statia de metrou Aurel Vlaicu a intervenit SMURD pentru o urgenta medicala. Un calator nu putea fi miscat din garnitura in care se afla, iar trenurile au fost oprite.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


SMURD la statia de metrou Aurel Vlaicu. Trenurile au fost oprite pentru ca persoana nu putea fi miscata din garnituraicon photo

In dimineata zilei de joi, Metrorex a dat un comunicat prin care a informat ca in statia de metrou Aurel Vlaicu se afla o persoana care avea nevoie de asistenta medicala si ca a fost solicitat SMURD. Barbatului i s-a facut rau chiar in tren si pentru ca procedurile impun, persoana nu putea fi miscata din locul in care se afla pana la sosirea medicilor.

Stationare indelungata a produs depasiri ale intervalelor de circulatie a trenurilor, insa totul a revenit la normal in 10 minute.

Pacientul a fost preluat si transporta la spital, in siguranta, potrivit digi24.ro.

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune